İmamlar Vahşinin Hayatını Oynadı

İmamlar Vahşinin Hayatını Oynadı

Akçaabat Müftülüğü Kutlu Doğum Programı Düzenledi.Gecede İmamlar Oyuncu oldu.

Akçaabat Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte imamlardan oluşan ekipler Piyes oynadı ve ilahi grubu tarafından ilahiler okundu.  

 

Erol Günaydın Sanat Merkezi’ndeki programa, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Şinik Belediye Başkanı cemil Pehlevan, Akçaabat Müftüsü  Yakup Baki, İl Genel Meclisi Üyeleri, Emin Zurnacı, Mustafa Hikmet Eyüboğlu ve İrfan Çelik, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda İmamlardan oluşan bir ekip “Vahşi’nin Müslüman Oluşu” isimli piyesi izleyicilerden alkış aldı.Program sunuculuğunu Aydın Abanoz’un yaptığı gecede, sergilenen piyeste Metin Kasap, Muammer Çakır, Ali Haydar Seis, Yucuf Cihan, Kemal Güner, Adem Yılmaz oynadı.

İmamlardan oluşan ilahi korosu ise çeşitli ilahileri seslendirdi. İlahi grubunda Murat Yılmaz, Davut Yılmaz, Ali Şefik Karacı, Aslan Seis görev aldı.

 

Program sonrası bir konuşma yapan Akçaabat Müftüsü Yakup Baki, haftanın amacının peygamberin yaşam biçimini insanlarımıza anlatmak ve insanlarımızın O’nun yaşamına uygun bir hayat sürmesine yardımcı olmak olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Kültür Sanat