İl Ücüncüsü Oldular

İl Ücüncüsü Oldular

Yaylacık ortaokulu salon futbolu (Futsal) yıldızlar erkekler kategorisinde Trabzon üçüncüsü oldu.

2014-2015 Eğitim öğretim yılı okul spor faaliyet programında yer alan ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği salon futbolu (Futsal) yıldızlar erkekler il birinciliği sona erdi. Akçaabat Yaylacık ortaokulu salon futbolu (Futsal) yıldızlar erkekler takımı Çarşıbaşı ve Yomra spor salonlarında yapılan yarışmalarda 24 takım arasında dereceye girerek Trabzon üçüncüsü oldu.

Akçaabat Yaylacık ortaokulu Beden Eğitim öğretmeni Murat Kahraman il üçüncüsü Takımımıza gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ettiğini belirterek” İlçedeki tüm sporseverlerin gönlünde yer edinen takımımızın daha yüksek başarılara imza atmasını bekliyorum” dedi

14 ve 31 Aralık 2014 tarihleri arasında Çarşıbaşı ve Yomra da  yapılan ortaokullar arası Futsal il birinciliği yarışmalarında futsal takımı 24 takımın katıldığı il birinciliği müsabakalarında il üçüncülüğü elde etti. Okul Müdürü Yusuf Kayci bu tür faaliyetlerin eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyerek öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor