İl Öğrenci Meclisinden Öğretmenlere Ziyaret

İl Öğrenci Meclisinden Öğretmenlere Ziyaret

İl Öğrenci Meclisinden Öğretmenlere Ziyaret

Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanı Görkem ULUSOY ile Akçaabat Ülkü Ocakları Teşkilatlandırma Birim Başkanı Mahmutcan YUNUSOĞLU Akçaabat çevresi ; Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi Akçaabat İmkb Anadolu Lisesi Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi Akçaabat Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmenlerimizi ziyaret ederek 2018-2019 Eğitim Öğretim Yıllarını kutladı.

Başkan Ulusoy “Ziyaretlerimiz  Devam Edecektir”

" Değerli müdürlerimiz ve kıymetli öğretmenlerimizi yeni yıllarında herzamanki  gibi bu yılda yalnız bırakmadık bırakmayacağız da ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Ulusoy Yeni Eğitim Öğretim Yılı İçin ; Geleceğin teminatı olan biz gençler okullarına,arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Yeni eğitim öğretim yılında öğrenci öğretmen ve velilerimiz arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim ve işbirliği sonucunda güzel başarılar geleceğini ve bu eğitim döneminin bir önceki yıllardan daha verimli ve başarılı geçeceğini düşünüyor ve temenni ediyorum" dedi.

1-055.jpg2-055.jpg3-039.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler