İl Başkanı Günnar'dan Vekillere Önemli Mesajlar

İl Başkanı Günnar'dan Vekillere Önemli Mesajlar

İl Başkanı Günnar'dan Vekillere Önemli Mesajlar

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca teşkilata teşekkür kahvaltısı verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca, parti teşkilatına Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterilen başarıdan dolayı teşekkür kahvaltısı düzenlendi. Darıca Saray Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Başkanı Adnan Günnar, İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, meclis ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

ak-pari-akcaabat-kahvalti.jpg

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti’nin sağlam temeller üzerine kurulduğunu belirtti. Bıyıklıoğlu “AK Parti’nin dört temel esası var; ilmilik, insanilik, ahlakilik ve  hukukilik. AK Parti işte bu sağlam temeller üzerine kurulmuştur. Son 12 yılda ülkemizi düşük gelir grubundan alarak üst gelir grubuna çıkarttı. BU ülkenin başına getililen lider, ülkenin derdini kendi dersi olarak bildi” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın deli gömleği giydiğini iddia eden Bıyıklıoğlu “Türkiye’ye biçilmiş olan bütün kaftanlar yırtıldı. Neydi o, deli gömleği giydi. Her türlü cevherin var, her türlü işi yapabilirsin ama hiçbir iş yaptırmazlar. Niye; birisi ayağına basar, birisi seni eteğinden aşağıya çeker, öteki ellerine kelepçe vurur, hiçbir şey yapamazsa boynuna bir ip takar. İşte Menderes öyleydi, arkasından Özal böyleydi. Bakın son bir ayda Başbakanımıza yönelik 3 defa suikast girişimi yaptılar” dedi.

Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon’un müthiş bir yatırım aldığını da ifade ederek “Trabzon’a yapılan nyatırılmarı hemen yanıbaşımızda bulunan Giresun veya Rize’ye bakaran anlayabiliriz. Bu yatırımların arkasında eski bakanımız Erdoğan Bayraktar var, Cevdet Erdöl Var, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız var” dedi.

79_b.jpg

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, bu yılların seçim yılları olduğunu ve bu seçimlerin sonuncusunu önümüzdeki seçimin olduğunu belirtti. Türkmen “şimdi hedefimiz önümüzdeki milletvekilliği seçimleridir. Durmadan bu seçimlere çalışacağız. Şimdi Akçaabat’ta % 72 oyu aldık, bunu daha yukarılara çıkartmak için mücadele vereceğiz. Aldığımız sonuçlar ile en başarılı yerler olduğumuzu düşünüyoruz. Bu başarıda en önemli etken Sayın Başbakanımızdır. Başbakanımız bir siyasi ordu gibi. 9 seçime girdi ve bunların hepsinden de kazanarak çıktı” dedi.

80_b.jpg

İl Başkanı Adnan Günnar ise konuşmasında yaklaşan kongrelerde tek listeyle gidilmesini istedi.

Adnan Günnar “Eylül-ekim gibi ilçe kongreleri olacak. Ben bir Akçaabatlı hemşeriniz olarak, çok listeli olmayan ancak güzel bir listeyle, güzel bir konsensüsla en ideal listeyle, akli selim, kanaat önderleriyle bir araya gelerek, Akçaabat’ımıza daha fazla Akçaabat’ımıza hizmet nasıl getirebilirimi dert edinen, teşkilatçılığı daha iyi yapabilen, güzel bir yönetim oluşturmayı hedefleyelim. Kavgadan uzak, gürültüden uzak, Akçaabat’ta yaraşır bir ilçe kongresi yapacağız” dedi.

“Trabzon’da 6 milletvekilliğini de almak bizim hedefimizdir. Doğru adaylarla, düzgün insanlarla, samimi insanlarla Trabzon’daki hedefimiz 6 milletvekilliğidir. Milletvekili olan adam Ankara’ya gidip bacak bacak üstüne atarsa şayet elbette ki bizi üzer” dedi.

77_b.jpg

 

Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ise yaptığı değerlendirmede, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elde edilen başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Öztürk “Akçaabat’ta seçim öncesi hedeflediğimiz % 70’lik hedefimizi aşarak % 71 oy aldık. Bu başarıda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Muhalefetin çatı adayın çakma bir aday olduğunu ifade eden “Bu muhalefetin temeli olmadı için çatısı da tutmamıştır. Aslı varken fotokopiye oy verilmez” dedi.

78_b-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler