İHH Yardıma Koşuyor

İHH Yardıma Koşuyor

İHH Yardıma Koşuyor

Akçaabat İHH İlçe Başkanı Sami Üçüncü,  evinden çıkamayan yaşlı, hasta, yetim, işinden ayrılıp mağdur olmuş ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda kolisi ve hijyen paketi yardımı ulaştırdıklarını söyledi.

 

Üçüncü, “İHH Akçaabat olarak  evinden çıkamayan yaşlı, hasta, yetim, işinden ayrılıp mağdur olmuş ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye sizlerin desteği ile gıda kolisi ve hijyen paketi yardımı ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akçabat’ta kömür, nakdi yardım ve kumanya dağıtımı dağladık” dedi.

 

Sami Üçüncü şunları söyledi; “Türkiye halkı, bütün dünyaya yardım etti. 30 yıldır İHH olarak sizin verdiklerinizle dünyanın her yerine ulaştık, 135 ülkeye gittik. İnsanların dertlerine çare olmaya gayret ettik. Fakat bugün Türkiye zor durumda, bu nedenle yardımlarımızın çoğunluğunu Türkiye’deki sıkıntıyı atlatana kadar buradaki halkımız için yapmaya karar verdik. Ramazan çalışmalarımızın büyük bölümünü, Ramazan kolileri de dahil olmak üzere Vefa Sosyal Destek Grubu ile hareket ederek çalışmalarımızı başlattık. Bu çerçevede sadece kriz bölgelerine yardım götüreceğiz. Bunun dışında kalan yardımlarımızı halkımızla paylaşacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler