İHH Çocukları Sevindirdi

İHH Çocukları Sevindirdi

İHH Çocukları Sevindirdi

 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Trabzon Şubesince çocuklar için karne şenliği düzenlendi.

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dair Başkanı Hüseyin Hilmi Saran, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, İHH Trabzon Dernek Başkanı Zühtü Kalma, İHH Akçaabat İlçe Başkanı Sami Üçümcü, dernek üyeleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Kur’an’ı Kerim okunmasıyla başlanan programda konuşan İHH Trabzon Dernek Başkanı Zühtü Kalma, İHH’nın tüm dünyada insani ve sosyal yardımlarına devam ettiğini ifade etti. Başkan Kalma “Bugün önemli bir etkinliğe imza atmaktayız. Geleneksel hale getirdiğimiz bu karne şenliğinde Trabzon genelindeki yetim çocuklarımızı bir araya getirerek onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Trabzon İHH olarak 20111 yılından beri tüm dünyada öncelikle savaş alanlarında yardıma muhtaç insanların yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Trabzon’da da ihtiyaçlı çocuklarımızı tespit ederek onlara da maddi ve manevi destek oluyoruz” dedi.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir ise, İHH’nın çok önemli işlere imza attığını ifade etti. Özdemir “İHH gerek ülkemizde, gerekse ülke sınırları dışında güzel çalışmalara imza atmaktadır. İnsanlığpın yanında olan bu çalışmalarından dolayı emeği olan herekese teşekkür ediyorum” dedi.

Programa katılan çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve palyaço eşliğine eğlenmeleri sağlandı.

ihh-cocuklari-sevindirdi.pngihh-cocuklari-sevindirdi1.jpgihh-cocuklari-sevindirdi2-001.jpgihh-cocuklari-sevindirdi5.jpgihh-cocuklari-sevindirdi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler