İddialar Asılsız

İddialar Asılsız

İddialar Asılsız

Akçaabat-Trabzon-Söğütlü-Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, düzenlediği basın toplantısında  hedef aldığı Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Ali Şentürk iddialara cevap verdi.

İddialar Asılsız

Başkan Ali Şentürk, Abdullah Sevim'im iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek "Sayın  Abdullah Sevim'in iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.  Benim STK'lar ve Belediyeler ile aram olmadığını iddia etmektedir. Bunu nerden biliyor. Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen'e sordu mu acaba. Sayın Türkmen, her aradığımızda telefonumuza bakar, esnafın yanında olur. Biz Akçaabat'ta tüm STK'lar ile iç içeyiz. Hepsi  ile istişare içerisindeyiz. Bizim STK'lar ile aramızın olmadığını iddia etmek doğru değildir." dedi.

Akçaabat'ı Bölmek İstiyor.

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Ali Şentürk, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası ile aramız olmadığı  doğrudur. Orası nasıl bir başkanlık ise bizim burası veya diğer ilçeler de aynı başkanlıktadır. Sayın Sevim, Akçaabat ile ilgili bir konuda bize hiç danışmadan fikir almadan Trabzon'a gitme ihtiyacı neden hissediyor. Biz birçok ilçe başkanı ile  birlikte idik. Şoför esnafının menfaati için her şeyi yaparız. Trabzon Büyükşehir'de UKOME'de Akçaabat'ın veya ilçelerin hakkını savunmak bizim görevimizdir. Bunun nedeni de UKOME'nin oturduğu yerden ilçeler ile ilgili verdiği karardır. Buna itiraz tabiî ki ederiz " dedi.

Akçaabat'ta Kendisinden Başka  Bana Kimse Karşı Değil.

Ali Şentürk, Akçaabat'ta 50'ye yakın dura olmasına karşılık Abdullah Sevim'den başka kimsenin karşısında olmadığını ifade ederek "Akçaabat'ta 50'ye yakın durak var. Akçaabat-Trabzon-Söğütlü-Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim  dışında bizim karşımızda hiçbir durak başkanı yok. Bunun nedeni nedir acaba.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler