Hesap Bitmemiştir

Hesap Bitmemiştir

Hesap Bitmemiştir

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mali ve İdari İşler başkanı Enes Aslan bir basın açıklaması yayınladı. Yayınladığı açıklamada hesabın bitmediğinin altını çizen Aslan Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı Yeni Ekonomi Porgramının (YEP) önemine dikkat çekti. 

HESAP BİTMEMİŞTİR

 Aslan açıklamasında "Türkiye’mizin son yıllarda ekonomik alanda, terörle mücadelede, savunma sanayisinde, enerji ve diğer alanlarda yaptığı stratejik hamleler ile beraber büyümesi, güçlenmesi, bununla beraber dış politikada etkin bir hale gelmesi dışarıdaki ve içerideki şer güçleri rahatsız etmiştir. Ülkemizin büyümesinden duydukları rahatsızlıkları neticesinde öncelikle içerideki iş birlikçilerini harekete geçirerek önce MİT krizi, sonra gezi parkı olaylarını çıkarmaları ve sonrasında 17-25 Aralık Darbe girişimi ile seçilmiş hükümetimizi düşürmeye çalışmaları hala milletimizin hafızasındadır. Bu hain girişimler ile beceremediklerini son olarak Fetö üzerinden yaptırdıkları 15 Temmuz Darbe Kalkışması ile zirveye taşımış ve milletimizden gerekli dersi almışlardır. Ancak bu şer güçlerin “Mazlumların Tek Dostu” olan büyük Türk Milleti ile hesapları henüz bitmemiştir. Bundan sonra da bitmeyecektir. Meselenin aslı Türkiye’nin tüm dünya mazlumlarına sahip çıkmasıdır."

ÜLKEMİZ BUGÜN, DÜNDEN DAHA DA GÜÇLÜDÜR

Sözlerini sürdüren Aslan "Bu hain güçler son olarak bizlere “Ekonomik ve Mali Kriz” çıkarmak suretiyle ayar vermeye çalışmaktadırlar. Döviz bir silah olarak kullanılarak, sanal ve spekülatif olarak yükseltilmekte bu maksatla hazinenin zayıflatılması hedeflenmekte, bu sayede milletimizin ekonomik gücünün kendi ceplerine aktarılarak ülkemizin yeniden borçlu ve aciz günlerine döndürülmesi planlanmaktadır. Bu yapılan spekülatif döviz hareketlerinin ekonomimizin durumu ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. Ülkemiz bugün itibariyle dünden daha da güçlüdür. Daha da güçlenecektir."

BERAT ALBAYRAK BAKANIMIZA GÜVENİYORUZ Maliye ve Hazine Bakanımız Berat Albayrak tarafından açıklanan, Yeni Ekonomi Programı(YEP) ile beraber alınan kritik tedbirlerle mali yapımızda ciddi bir dönüşüm başlamıştır. Özellikle enflasyonla mücadele alınanda alınan kararlarla enflasyon kısa süre içerisinden yeniden tek haneli rakamlara inecektir. Bu manada vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza, Hükumetimize ve Bakanlarımıza olan güveni tamdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler