Herşey Türkiye İçin

Herşey Türkiye İçin

AK Parti Trabzon Milletvekili Adat Adayı Hasan Beşli “ Hep birlikte yeni Türkiyeyi inşa edelim” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adat Adayı Hasan Beşli “ Hep birlikte yeni Türkiyeyi inşa edelim” dedi.

Beşli, açıklamasında “Yolumuz Fatihlerin, Yavuzların, Akşemseddinlerin, Mevlana'nın ve Mehmet Akif'ler in yoludur. Bu vatanı dedelerimiz nasıl bize emanet etmişse bizler de siyasetçiler olarak çok daha ileriye taşımak zorundayız. Çanakkale'de, Maraş'ta, Erzurum'da nasıl dedelerimiz hep birlikte savaşmışlar ise, bizler de o şehitlerimizin torunları olarak hep birlikte Türkiye'mizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmalıyız. Hepimiz bu cennet vatanın insanlarıyız. Mevlana gibi sevmeliyiz birbirimizi. Ayrıştırıcı değil birleştirici ve kucaklayıcı olmalıyız. Bu bağlamda artık muhalefetin de yapılan her şeye, iyi de olsa muhalefet etme sevdasından vazgeçmesi gerekmektedir. Bu Ülkedeki muhalefet anlayışının değişmesi, iktidarların daha azimli ve daha verimli çalışmasına pozitif etki eden bir muhalefet anlayışının gelmesi gerekmektedir. Biz yıllarca bunun eksikliğini hissettik, hissetmeye de devam ediyoruz. Umarım önümüzdeki seçimler ve sonrasında muhalefet etmeye değil de, muhalefet olmaya çalışan siyasetçilerimiz olmaz.

Halkımız geçmiş dönemlerde birçok iktidar görmüş, basiretsiz siyasetçiler ve yanlış politikalar nedeniyle yıllar yılı ezilmişlerdir. Halkımızın kendisini bulduğu ve kendisinin temsil edildiğini düşündüğü Ak Parti'ye teveccüh göstermiş, göstermeye de devam etmektedir. Ak Parti bir sevda ve bir Dava'nın adıdır. Hakka ve Halka hizmet etme aşkı ile yananların ortak paydasıdır. Bunu halkımız gayet net görmekte ve bilmektedir ki geçen 13 seneye rağmen tercihini yine Ak Parti'den yana kullanmaktadır. Bu vesile ile Halkımıza bir kez daha teşekkürü borç biliyoruz.

Halkımızın vereceği destek ile inşallah 7 Haziran seçimlerinde 400 milletvekili ile tek başına yine Ak Parti iktidarı olacaktır. Başbakanımız ve Halkımız takdir eder ve bizleri bu kutsal göreve layık görürlerse, bu davanın bir neferi olarak çalışmaktan daha büyük mutluluk bizim için yoktur. 'Eşek ölür semeri kalır, Yiğit ölür eseri kalır' sözünden hareketle sonraki nesillerin bizleri hayırla yâd edecekleri eserleri Trabzon'umuza ve Ülkemize kazandırma gayreti içerisinde olacağız. Bunun için ne yapmamız gerektiğini gayet iyi biliyoruz. Hamdolsun bu dava içinde 40 yılı aşan bir geçmişimiz var. Bu süre içinde yolumuzdan hiç dönmedik, Hakkı bildik, Halkımızla birlikte olduk. Allah nasip ederse bilgi, birikim ve tecrübelerimizi Trabzon ve Türkiye için paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Her Şey Türkiye İçin” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset