HEDEF FRANSA'DA KÜRSÜ

HEDEF FRANSA'DA KÜRSÜ

Fransa da yapılacak olan 23 Yaş Altı Akdeniz Oyunları Trabzon dan 4 sporcu katılıyor

Fransa da yapılacak olan 23 Yaş Altı Akdeniz Oyunları Trabzon dan 4 sporcu katılıyor

HEDEF FRANSA'DA KÜRSÜ

Fransa’nın Marsilya şehrinde bu hafta sonu gerçekleşecek olan “23 Yaş Altı Akdeniz Oyunları ”na katılmak üzere İstanbul’a giderek Türkiye Milli Takım kafilesine katılarak Fransa’ya gidecek olan Trabzonlu sporcuların hedefi büyük.

Türkiye’nin en iyi 800 metrecileri olarak nitelendirilen Trabzonlu sporcular Fransa da madalya arayacaklar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm antrenörü Adem Batar Fransa’nın Marsilya şehrinde 14-15 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan 23 Yaş Altı Akdeniz Oyunlarında sporcularının çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını yoğun bir yarış dönemi geçirdiklerini belirterek”  oyunlarda ilimizden dört sporcunun yer alacak olması bizim için çok önemli. Türkiye Milli Takımı adına yarışarak ülkemizi en iyi şeklide temsil edeceklerinden hiç şüphem yok ”dedi.

 

Batar Trabzon için bir ilki başararak böylesine önemli bir organizasyonda dört sporcumuzla katılmalarının küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu belirterek”  Trabzon Türk Milli takımına sporcu veren iller arasında en üstte gelmektedir. Bu şampiyonada Dünya Gençler barajını geçen sporcumuzda yer alacaktır. İmkânlar doğrultusunda bu sporcuların neler yapabileceğini görüyoruz. Söğütlü Atletizm sahasında çok iyi bir çalışma ortamı bulunmakta. Türkiye’nin en güzel ve en büyük tesisi ilimizde bulunmaktadır. Fransa da hedefimiz olimpiyat barajını geçerek Olimpiyatlara katılmaktır. Biz herkesimden destek bekliyoruz ”dedi. Şampiyonada Trabzon dan Hasan Basri Güdüm 800 metrede, Meryem Kasap 400 metre ile 400 engel ile Abdullah Tütüncü 400 metre  Esmanur Alkaç ise yüksek atlamada madalya için mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor