Hayri Menderes her yerde aranıyor

Hayri Menderes her yerde aranıyor

İki çocuğunu Türkiye’ye kaçıran Hayri Menderes her yerde aranıyor

İki çocuğunu Türkiye’ye kaçıran Hayri Menderes her yerde aranıyor

AKÇAABATLI HAYRİ SIRRA KADEM BASTI

AVUSTURYA’DA evlilik dışı iki çocuk sahibi olan Trabzonlu Hayri Menderes, çocuklarını kaçırdığı gerekçesiyle her yerde aranıyor.  Çek Cumhuriyeti vatandaşı olan Marta Kocakova'nın Viyana’da polise yaptığı ihbar üzerine harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nü uyararak Hayri Menderes’in bulunmasını istedi. Türkiye’de olduğu belirlenen Hayri Menderes, iki kızıyla sırra kadem bastı.

ARANAN İKİ KIZ ÇOCUĞU EVLİLİK DIŞIYMIŞ

MARTA Kocakova ile Avusturya’da tanışan Menderes arasındaki aşk, yasal evliliğe dönüşmezken 2008 yılında Meryem, 2010 yılında ise Melis adını verdikleri iki çocukları oldu. Bir süre sonra ikilinin arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Hayri Menderes, tatil bahanesiyle muvafakat alarak iki kızını Trabzon’a getirdi. Ardından Marta Kocakova’yı arayan Hayri Menderes,  geri dönmeyeceklerini söyledi. Çılgına dönen anne, polisi harekete geçirdi.

POLİS, TOKİ’DEKİ ADRESİ SIK SIK ARIYOR

AVUSTURYA polisi, yapılan ihbar üzerine durumu Türkiye’ye bildirdi. 24 Temmuz 2015 tarihinde çocuklarıyla birlikte Avusturya’ya dönmesi gereken Hayri Menderes’in yakalanarak iadesini talep etti. Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bir yazı göndererek Akçaabat’ın Sarıtaş Mahallesi TOKİ konutlarında yaşayan Hayri Menderes’in yakalanmasını istedi. Polis şimdi Hayri Menderes’in evini gözlem altında tutuyor. 

AVUSTURYA'DA evlilik dışı iki kız çocuğu sahibi olan Trabzonlu Hayri Menderes, çocukları kaçırdığı gerekçesiyle yurdun dört bir yanında aranıyor. Çek Cumhuriyeti vatandaşı olan Marta Kocakova'nın Viyana'dan polisi yaptığı ihbar üzerine harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nü uyararak, Hayri Menderes'i bulmasını istedi. Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ndeki TOKİ konutlarında ikamet ettiği öğrenilen Hayri Menderes, iki kız çocuğuyla birlikte sırra kadem bastı.

İKİ KIZ ÇOCUĞU EVLİLİK DIŞIYMIŞ

Trabzonlu Hayri Menderes, Avusturya'da yaşayan Çek Cumhuriyeti Vatandaşı Marta Kocakova adlı kadınla tanıştı. İkilinin aşkı 2008 yılında Meryem, 2010 yılında ise Melis adını verdikleri iki çocukla taçlandı. Bir süre sonra çiftin arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. Hayri Menderes, tatil bahanesiyle muvafakat alarak iki kızını Trabzon'a getirdi. Eşi Marta Kocakova'yı arayan Hayri Menderes, artık geri dönmeyeceklerini söyledi.

POLİS, ADRESİ GÖZALTINA ALDI

Bu söz üzerine çılgına dönen Marta Kocakova, çocuklarını kaçıran Hayri Menderes'i polise ihbar etti. Avusturya Polisi, yapılan ihbar üzerine durumu Türkiye'ye bildirdi. 24 Temmuz 2015 tarihinde iki çocuğuyla birlikte Avusturya'ya dönmesi gereken Hayri Menderes'in yakalanarak, iki kız çocuğuyla birlikte Avusturya'ya iadesi talep edildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bir yazı göndererek, Hayri Menderes'in açık adresini vererek, Lahey sözleşmesi gereğince soruşturmanın gizlilik içerisinde yapılmasını ve yakalanmasını istedi.

ANNE VE BABAYA KOMŞUYMUŞ 

Adresi tespit edilen Hayri Menderes'in anne ve babasına komşu olduğu ortaya çıktı. Trabzon'un Akçaabat İlçesi Sarıtaş Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında evi olduğu belirlenen Hayri Menderes'in anne ve babası Zahide ve Ethem Menderes çiftinin de bu konutun yanındaki TOKİ konutunda oturduğu ortaya çıktı. Yaz aylarda iki kızıyla birlikte mahallede görülen Hayri Menderes'in evini terk ettiği ve İstanbul'a gittiği ileri sürüldü. Menderes'in anne ve babasının ise geçen ay yurt dışına çıkış yaptığı öğrenildi. Bu arada polis, geçen ay evinin aidatını ödediğini belirlediği Hayri Menderes'in evini gözlem altında tutuyor.

Kaynak:Günebakış Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler