Haydi, Gençler Spora

Haydi, Gençler Spora

Haydi, Gençler Spora

 

Akçaabat’ta Gerçekleşecek!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında gençlerin spor yapmasını sağlamak ve onları sportif branşlara yönlendirmek amacıyla ‘yaz oyunları’ etkinliği düzenliyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin himayesinde; Akçaabat Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı iş birliğinde hayata geçirilecek yaz oyunlarının hazırlık çalışmaları devam ediyor.

 YETENEKLERİNİ SERGİLEYECEKLER

Gençlerin futbol, hentbol, voleybol sahalarında yeteneklerini sergilemesinin hedeflendiği etkinliklerde, pandemi günlerinde yaşanan hareketsizlik nedeniyle halka yönelik egzersiz faaliyetleri de gerçekleştirilecek. Ayrıca Trabzon ve Akçaabat’taki tüm çocukların ve gençlerin sportif yetenek tespiti yapılarak sportif branşlara yönlendirilmesi sağlanacak.

 AKTİF BİR YAŞAM SÜRMELERİNİ İSTİYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Koronavirüs salgını dolayısıyla son aylarda zor bir dönemden geçen gençlerimizi ve çocuklarımızı farklı spor alanlarına yönlendirerek aktif bir yaşam sürmelerini sağlamak istiyoruz. Bu kapsamda çalışmalarını yürüttüğümüz yaz oyunları etkinliğimizle geçlerimizin ve çocuklarımızın günlerini spor faaliyetleri ile geçirmelerini hedefliyoruz. Şehrimizde düzenleyeceğimiz mahalleler arası yarışmalarla sosyal ve kültürel açıdan sağlıklı bir neslin birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını arzu ediyoruz. Yaz oyunları etkinliklerimizle ailelerimizi, çocuklarımızı ve gençlerimizi pandemi sürecinin olumsuz etkilerinden biraz olsun uzaklaştırmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler