Haydar Hocaya Büyük İlgi

Haydar Hocaya Büyük İlgi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Akçaabat'ta Büyük İlgi Vardı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Akçaabat’ta yaptığı konuşmada, “Milletim beni seçerse ben ‘baş’ olurum, ecnebi beni seçme gücüne sahip değildir. Ben çok ağır bir adamım, beni ecnebi güçler kaldıramaz! Beni bu milletin imanı ayağa kaldırır.” dedi.

BTP Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın Körfez Köfte Salonu’nda düzenlediği toplantıda konuşan Prof. Dr. Baş, geliştirdiği ekonomi sistemi, partisinin projeleri ve gündemdeki gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dünyada 3. ekonomi tezinin sahibi olduğuna dikkatleri çeken Prof. Dr. Baş, “Bugün dünya kabul etse de, etmese de Haydar Hoca’nın ekonomi modeline gelmeye mecburdur çünkü dünya tıkandı. Önünü açması mümkün değil. Komünizmi uyguladı. 1917 yılında komünizm Rusya’da kendisine vatan buldu, bu ancak 1991 yılına kadar devam etti. 1991 yılında komünist dünya artık yeni bir rejim arama peşine düştü. Mevcut olan liberal-kapitalizmi uygulamaya karar verdi ama uygulamasında zorluklar çekti. Faydasını göremedi, akabinde yeni bir sistem ortaya koyabilmek veya yeni bir sistem bulabilmek gayretine girdiler.” ifadelerini kullandı.

bagimsiz-turkiye-partisi-(btp)-genel-baskani-prof.-dr.-haydar-bas,.jpg

bagimsiz-turkiye-partisi-(btp)-genel-baskani-prof.-dr.-haydar-bas,1.jpg

Vatandaş hesap sormalı

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Baş, bazılarının ‘Hocam seni bir salon insan dinliyor, onları 20 binler, 50 binler dinliyor’ dediğine işaret ederek şöyle devam etti:

“Onlar kendilerini nasıl dinletiyor? Bir kişi miting meydanına 100 liraya geliyor. Şimdi borsa arttı, 300 lira oldu. Peki, sen bu parayı nereden veriyorsun? Kimin parasını veriyorsun. Trabzon’da miting var, Bayburt’ta, Erzincan’dan, Gümüşhane’den, Erzurum’dan adam taşıyorsun. Bu Trabzon’un mitingi değil mi? Bunlar burada ne arıyor? Ben de böyle mitingler yapabilirim. 60-70 milyon lira harcadığım zaman, devleti ele geçirdiğimde çalmayacak mıyım? Vatandaşlar o kadar insanı oraya toplayanlara ‘nereden alıyorsun bunu’ diye niye hesap sormuyor? Ondan sonra ayakkabı kutularından para çıkıyor. Elbette çıkar. Ben yapar mıyım? Allah korusun ama vallahi gücüm var. Onlar gibi ben de en az 50 tane miting yaparım. Ama ben bunun karşılığını almadan yaparsam; çocuklarımın, aile efradımın rızkını size yedirmiş olurum. Allah bunun hesabını sormayacak mı? Şayet böyle gözümüzü kapatıp, kulağımızı tıkarsak, Allah’ın ilk hesaba çekeceği insanlar onlar, daha sonra sizsiniz.”

Dost görünen düşman

Karadeniz’de tütünün, fındığın ve çayın bittiğini dile getiren Prof. Dr. Baş, “Hiçbir şey kalmadı. Bir de geliyor insanları meydanlara topluyor. Ne hizmeti getirdin de, bir de insanları meydanlara topluyorsun? Ben fındık borsasını Trabzon’a getireceğimi söylemiştim. Önümüzü kesmek için ne hilelere başvuruyorlar. Ellerinden gelse cesedimizi yola serecekler. Allah sana müsaade eder mi? Aç bırakacakmış... Rızık Allah’tan. Oyun oynarsın ama Allah da sana öyle bir bela verir ki, dost olarak bugüne kadar gördüğün adam koynundan düşman olarak çıkar. Şimdi miting meydanlarında bağırıp duruyor. Niye düşman çıktı çünkü mazlumun ahını aldın.” diye konuştu.

Akçaabat bambaşka olacak

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş,  BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar’ın Akçaabat için hazırladığı projelerine işaret ederek, şunları söyledi:

“Şimdi var mısınız Akçaabat’ta Muharrem Bayraktar’ı başkan seçmeye. Onun arkasında plan, program ve proje sahibi dağ gibi Haydar Hocası var. Akçaabat’a 24 saat kazanın kaynayacağı aşhaneler, yaşlılarımız için huzurevleri, şehre inenlere ya da gelenlere misafirhaneler, dinlenme mekânları yapacağız. Akçaabat’a tertemiz su getireceğiz. Teleferik projemiz var...”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset