Hayati Yavuz'danAçıklama

Hayati Yavuz'danAçıklama

Akçaabat Sebatspor'un basın sözcüsü Hayati Yavuz, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, yeniden üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.

FF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda hafta sonu Pursaklarspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'un basın sözcüsü Hayati Yavuz, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, yeniden üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.

 

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon Karadenizspor karşısında birçok gol pozisyonu bulmalarına karşılık, bu pozisyonları gole çevirmede aynı başarıyı gösteremediklerini belirterek, ''Trabzon Karadenizspor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında net gol pozisyonuna girmemize karşılık son vuruşları yapmayı beceremedik ve rakibimiz bulduğu az sayıda pozisyonu değerlendirerek sahadan farklı mağlup ayrılmamıza neden oldu. Fakat takımımın bu karşılaşmada verdiği mücadeleden memnunuz'' dedi.

 

Hafta sonu Pursaklarspor ile karşılaşacaklarını ve bu karşılaşmada 3 puan hedeflediklerini belirten Yavuz, ''Takıma takviye yaptığımız oyuncularımız tam olarak uyum sağlayamadı. Bu karşılaşmadan iyi bir futbol ve 3 puan bekliyoruz. Alacağımız 3 puanla üst sıralara çıkmak istiyoruz. Yönetim olarak takıma güveniyoruz ve bu ligde çok şeyler başaracaklarına inanıyoruz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor