Hayati Topal Şube Müdürü oldu

Hayati Topal Şube Müdürü oldu

Hayati Topal Şube Müdürü oldu

Hayati Topal Şube Müdürü oldu

Trabzon büyükşehir Belediyesi’nde Akçaabatlı bir bürokratımız daha hizmet vermeye başladı.

Uzun yıllar boyunca İl Özel İdaresi’nde hizmet veren ve son olarak Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne vekalet eden Hayati Topal, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne Kırsal Alanlar Yol Şube Müdürü olarak atandı.

Hayati Topal’ı yeni makamında ilk ziyaret eden isimler ise Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Sivrikaya, KTÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Baş ve Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Abdulvahap Altın ile din görevlisi Aslan Seyis oldu.

 

Hayati Topal kimdir?

1969 yılında Akçaabat’ta doğdu. Tütüncüler İlkokulu ve Akçaabat İmam hatip lisesi’nin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü’nden mezun oldu. Memuriyet hayatına 1997 yılında öğretmen olarak başladı. Akçaabat ve Of’ta görev yaptıktan sonra 2001-2002 yılları arasında Bayburt milli eğitim müdürlüğü Teknik Büro’da çalıştı. 2002-2008 yıllarında Giresun İl Özel İdaresi’nde, 2008-2020 yılları arasında da Rize İl Özel İdaresi’nde çalıştı. Evli ve 3 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler