Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz

Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz

Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz

Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz

 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 17 Ekim Pazar günü yapılan Ak Parti Akçaabat 7. Olağan İlçe Kongresine katıldı.

Kongrede konuşan Dr. Adnan Günnar; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 19 yıl önce milletimize hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda her türlü zorluğu aşarak hem ülkemizi kalkındırdık hem de Türkiye’yi devler ligine çıkarmayı başardık. Bunda en önemli pay 19 yılda girdiği 15 seçimden aziz milletimizin desteği ile birinci parti olarak çıkan AK Parti ve onun kıymetli teşkilat mensuplarıdır.

Savunma Sanayiinden, Ulaştırma ve Alt Yapıya, sağlıktan ekonomiye kadar her alanda yapmış olduğumuz hizmetlerle sadece ülkemizde değil, gönül coğrafyamızın uzandığı mazlumların ve mağdurların olduğu her yere uzanan güçlü bir Türkiye var artık. Dünya beşten büyüktür diyerek Türkiye’nin varlığını ve gücünü tüm dünyaya duyuran liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatlarımızla birlikte çalışmaya ve hizmetlerimize durmaksızın devam ederek ülkemizi 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacağız inşallah” dedi.

 

Akçaabat yapılan hizmetlerden payını alıyor

Konuşmasında Akçabaat’a yapılan hizmetlere de değinen Dr. Günnar; Trabzon Üniversitesinden, Et Kombinasına, Trabzon’da yapılan ilk Millet Bahçesi olan Akçaabat Millet Bahçesinden, Spor Lisesine, Pulathane Bulvarından, Akçaabat Düzköy Duble yoluna, AFAD yerleşkesinden Şinik Organize Sanayi Bölgesinin büyütülmesine, Şehir Hastanesinden Hıdırnebi ve Simba yaylasındaki turistik alanlara kadar hayal edilen pek çok hizmetin yapıldığını ve halen yapılmaya devam ettiğini belirterek, “ Hayalleri gerçeğe dönüştüren bir parti olarak buradan ifade etmek isterim ki yeni hayallerimiz var. Bunlardan birincisi; Yıldızlı Bölgesinde Karayolları, Defterdarlık ve Emniyet Lojmanlarının yer aldığı geniş bölgeden başlayarak Sera Gölü, Uçarsu, Simba, Kayabaşı, Haçka ve Hıdırnebiye uzanan bölgede Davos örneğinde olduğu gibi, Trabzon’a 25-30 dakika mesafede Hıdırnebi’de yeni bir Turizm Bölgesi oluşturarak, yapılacak Teleferik ve yol ağlarıyla, Akçabaat’ın incisi tarihi Ortamahalleye ve oradan da sahilde köfteci ve balıkçılarla buluşturacak bir turizm destinasyonu oluşturmaktır.

İkinci hayalimiz ise; Yıllardır mücadelesini verdiğimiz Trabzon-Akçaabat Sahil yolu geçişinin yerine ilk etabının Darıcadan Beşirliye ve hatta Yomra’ya kadar uzanacak şekilde Akçaabat Güney Geçiş Yolunun bir an önce hayata geçirilmesidir. Bu iki önemli projeyi gerçekleştirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kurulduğu günden beri Akçaabat İlçe teşkilatının her kademesinin çok başarılı hizmetler yaptığını belirten Günnar; “Akçaabat teşkilatımızla gurur duyuyorum. Bugüne kadar hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, yeni seçilecek yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlara da başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

ak-parti-akcaabat-kongresi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler