Hasta Yatağı Kampanyası

Hasta Yatağı Kampanyası

Hasta Yatağı Kampanyası

Akçaabat Belediyesi, yatağa bağlı yaşamak zorunda olan hastalar için tam donanımlı hasta yataklarının dağıtımına başladı.

Sosyal hizmet anlayışıyla başlatılan proje, Akçaabat Belediyesi öncülüğünde İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılıyor. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in başlattığı ‘Hasta Yatağı Alma’ kampanyasına Akçaabat Belediyesi Meclis Üyeleri ve Akçaabatlı iş adamları destek veriyor.

AKÇAABAT’TA BİR İLK

Akçaabat Belediyesi yaptığı insan odaklı hizmetler ile örnek işlere imza atmaya devam ediyor. Akçaabatlıların yaşam kalitesini yükseltme hedefi ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak sosyal sorumluluk projeleri üretiyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarla hasta yatağı almak için maddi durumu elverişli olmayan ihtiyaçlı aileler tespit ediliyor. Gerekli araştırma ve incelemelerin sonucunda ihtiyaç sahibi hastalara hasta yatağı veriliyor. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in başlattığı ‘Hasta Yatağı Alma’ kampanyası ile yatağa bağımlı hastalara evdeki bakımını kolaylaştıracak hastane tipi yatak temin edilerek ihtiyaçlarına katkıda bulunuluyor. Böylece hastaların ve ona bakan kişilerin hayatları daha da kolaylaşmış oluyor.
 
DAĞITIM DEVAM EDECEK

İlçe genelinde hasta yatağına ihtiyaçlı ailelerin tespiti devam ederken dağıtımına yeni başlanan hasta yatakları ile ilgili konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Belediye olarak insan odaklı hizmet üretme gayretindeyiz. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. İlçe genelindeki ihtiyaçlı aileleri tek tek araştırıp inceliyoruz. Yatağa bağlı hastası olan ve hasta yatağı almak için maddi durumu olmayan ailelere hem hastayı rahat ettirebilmek hem de bakımını kolaylaştırabilmek adına hasta yatağı veriyoruz. Bu kampanyamıza İlçe Sağlık Müdürlüğü, meclis üyelerimiz ve iş adamlarımız destek veriyor. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hasta yataklarının dağıtımına devam edilecek.” Dedi.

s1-031.jpgs2-045.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler