Harburger Söğütlü'de Açıldı

Harburger Söğütlü'de Açıldı

Harburger Söğütlü'de Açıldı

Akçaabat’ın nüfusu hızla büyüyen Söğütlü mahallesinde buna paralel olarak ta yeni işyerleri açılmaya devam ediyor. Söğütlü Trabzon Üniversitesi arkasında fastfoot sektöründe hizmet verecek olan Harburger gerçekleşen görkemli bir tören ile hizmet vermeye başladı.

Kuruculuğunu Alperen İncehasan Suat Kahraman ve Murat Kahraman’ın yaptığı ve kendi markaları olan Harburher’in açılışına, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Akçaabat Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf Kredi Koop Başkan Yardımcısı Aydın Hurmacı, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet İncehasan, AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Söğütlü ve Yıldızlı’nın her geçen gün geliştiğini ifade etti. Özdemir “Akçaabat’ın en büyük mahallelerinden olan Söğütlü her geçen gün büyümekte ve yeni işyerleri bu mahallemizde açılmaktadır. Bugün de bunlardan bir tanesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu işyeri son yıllarda rağbet gören fastfood üzerine vatandaşlarımıza hizmet verecek. Özellikle Bu alanda yapılan yol çalışması sonrasında cazibe merkezi olacak olan Söğütlü’de markasının da büyüterek önemli ticari faaliyette bulunacağını düşünüyorum. İşyerinin Söğütlü’ye hayırlı olmasını diliyor bol kazançlar diliyorum” dedi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ise yaptığı konuşmada, % 100 Akçaabat firması olan gençlerin kurduğu marka olan  Harburger’in başarılı olacağına inandığını belirtti. Sivrikaya “Akçaabatlı gençlerin bu tür işyerleri açmasına seviniyoruz. Biz bu gençlerin başarılı olacağına inancımız tamdır. İşyerinin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Harburgher’in kurucu ortaklarından olan Alperen İncehasan ise başta Söğütlü olmak üzere bölgeye farklı bir lezzet getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, işyerinin açılışında kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Yapılan dua sonrasında kurdele kesimi ile açılışı yapılan Harburger Trabzon Üniversitesi arkası Söğütlü Aktowers’ta hizmet verecek.

harburger-akcaabat.jpgharburger-akcaabat-acilisi.jpgharburger-akcaabat-acilisia.jpgharburger-dualarla-caildi.jpgharburger-sogutlu-aclisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler