Halk Eğitimİ Merkezi TRT'de

Halk Eğitimİ Merkezi TRT'de

Halk Eğitim Merkezi TRT'de

Eğitim ihtiyaçları belirleme çalışmaları kapsamında Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa TÜRKOĞLU ve kurum Rehber Öğretmeni Metin ŞAR 14 Eylül 2018 Cuma günü saat 11.00’da TRT Trabzon Radyosunda Özgül KÖMÜRCÜ’nün hazırlayıp sunduğu “Köşe Bucak Karadeniz” programına konuk oldular.

Kurs Faaliyetleri, Okuryazarlık Seferberliği, Açık Öğretim Okulları İrtibat Bürosu İş ve İşlemleri, Destekleme ve Yetiştirme Kursları ve Sosyal - kültürel faaliyetlerhakkında bilgi verilmek suretiyle Akçaabat Halk Eğitimi Merkezinin genel bir tanıtımı yapıldı.

Kurs faaliyetleri başlığı altında; halk eğitimi merkezinde açılan ve açılabilecek kurslar, kursların açılma şekli, zamanı, koşulları ve başvuru şekilleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Hanımefendi Sayın Emine ERDOĞAN'ın himayelerinde 5 Şubat 2018 tarihinde başlatılan ve 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında da devam edecek olan Okuryazarlık Seferberliği ve Okuma-Yazma kursları / Seviye Tespit sınavları hakkında bilgi verildi.

03 Eylül 2018 tarihinde başlayıp 28 Eylül 2018 tarihinde sona erecek olan Açık Öğretim Ortaokulu ve Lisesinin başvuru şartları ve öğretim sistemi hakkında paylaşımda bulunuldu.

17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında EBA-KURS modülü üzerinden başvuruları alınacak Mezun Öğrencilere Yönelik Destekleme Ve Yetiştirme Kursları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Halk Eğitimi Merkezi tarafından milli kültürün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması misyonuna yönelik olarak yapılan sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi verilen program yaklaşık yarım saat sürdü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler