Halk Eğitim Sergisi Göz Doldurdu

Halk Eğitim Sergisi Göz Doldurdu

Halk Eğitim Sergisi Göz Doldurdu

Akçaabat Belediyesi’ne ait Gençlik ve Spor Merkezi, renkli bir sergiye ev sahipliği yaptı.

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri; yıl boyunca çalışıp ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerini, düzenledikleri yılsonu sergisinde görücüye çıktı. Serginin açılış konuşmasını Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel yaptı.

Sergiye; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve eşi Hatice Şenel, Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen’in yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Uzun, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Halk Eğitim merkezi Müdürü Mustafa Türkoğlu, Ziraat Odası Başkanı M. Hikmet Eyüboğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, birbirinden güzel el emeği ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezdiler. Halk Eğitim Kursiyerlerinin stantlarının yanında Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün ve Ziraat Odasının açtığı stantlar da sergide ilgi odağı oldu.

Özel Eğitim Öğrencilerinin açtığı stantla ve öğrencilerle yakından ilgilenen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Özel eğitim öğrencilerinin ürünlerin serginin en gözde ürünler olduğuna dikkat çekti.

akcaabat-halk-egitim-sergis2i.jpgakcaabat-halk-egitim-sergisi1.jpgakcaabat-halk-egitim-sergisi2.jpgakcaabat-halk-egitim-sergisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler