Halk Eğitim Düzenledi

Halk Eğitim Düzenledi

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı Diksiyon Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı Diksiyon Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

5 ay süren 200 saatlik bir eğitim sürecinden geçen 12 kursiyer, merkez binada kendi aralarında düzenledikleri törende aldıkları sertifikanın kendileri için olan önemine vurgu yaptılar.

İletişim ve ikna sürecini güçlendirme, bireysel özgüven kazanmayı sağlama, meslekleri gereği iletişim ve konuşma sırasın-da yaşadıkları zorlukları aşma, hataları görme, daha iyi ve etkili bir konuşmacı olabilmeyi hedeflediklerini belirten kursiyerler, katıldıkları kursun umduklarından daha sıcak, samimî ve arzu edilen düzeyde olduğunu ifade ettiler.

Aralarında din adamından tiyatrocuya, öğretmenden spikere kadar değişik meslek gruplarından kişilerin yer aldığı kursiyerlere eğitim TRT'de spikerlik yapan Rize Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erdoğan Topçu tarafından verildi.

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa İnal, “sosyal ve kültürel kurslar” arasında yer alan Diksiyon Kursu’nun kurumları tarafından ilk kez açıldığını belirterek, bundan sonra da istek olması halinde aynı kursun yeniden açılabileceğini ifade etti. İnal, tüm kursiyerlerine katılımlarından ötürü teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Eğitim