Hakkı Altıntaş Ortaokulu öğrencilerinin dileği gerçekleşti.

Hakkı Altıntaş Ortaokulu öğrencilerinin dileği gerçekleşti.

Hakkı Altıntaş Ortaokulu öğrencilerinin dileği gerçekleşti.

Köy okullarında okuyan çocukların kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle buluşması amacıyla şehir merkezine getirilip faaliyet yaptırılmasını hedefleyen ‘Bir Dilek Tut-Tematik Köy Okulları Projesi’ kapsamında, Pelitli Gençlik Merkezinde gönüllü olarak çalışan gençler, Hakkı Altıntaş Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. “Ne yapmak istersiniz, bir dilek tutun” teklifine köy öğrencileri çoğunlukla, “Daha önce hiç gitmedik, sinemaya gitmek istiyoruz” yanıtını verince gönüllü gençler, il müdürlüğüne ait otobüsle çocukları köyden aldı,

 Savaşa rağmen gerçek insanlığın nasıl da birleştirici olabileceğini, Türkiye insanının güçlü gönlü ve ruhunu yansıtan bir gözle anlatan ‘Ayla’ adlı filme götürdüler. Öğrenciler Gün içerisinde bir dizi etkinliklere katılarak harika bir gün geçirdiler.

Okul Müdürü Murat AYDIN projede kendileriyle iletişimde bulunarak bu projenin gerçekleşmesini sağlayan Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Birdal ÖZTÜRK’ e… Pelitli Gençlik Merkezi Proje koordinatörü Melek ACER’ e, ayrıca çocuklarımızın tam manasıyla harika bir gün geçirten gönüllü Üniversite öğrencilerine ve eşlik eden öğretmenlerine teşekkür etti.

b2-010.jpg

b3-010.jpg

b4-006.jpg

b5-003.jpg

b6-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler