Zorluoğlu'na Görkemli Karşılama

Zorluoğlu'na Görkemli Karşılama

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, geçirdiği başarılı bel fıtığı operasyonun ardından bugün öğle saatlerinde şehre döndü

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA HAVALİMANINDA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, geçirdiği başarılı bel fıtığı operasyonun ardından bugün öğle saatlerinde şehre döndü. Başkan Zorluoğlu, kendisini karşılayan Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve personeli, siyasiler ve  hemşehrilerinin yoğun ilgisi karşısında duygusal anlar yaşadı.

 

Bel fıtığından başarılı bir ameliyat geçiren ve geçtiğimiz çarşamba günü hastaneden taburcu edilen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bugün Trabzon’a döndü. Başkan Zorluoğlu’nu havalimanında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, Başkan Vekili Atilla Ataman, TİSKİ Genel Müdür Vekili Muhammet Mazlum, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, personel ve hemşehrileri karşıladı.

 

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

Karşılama sürprizi karşısında şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemeyen Başkan Zorluoğlu, zaman zaman duygusal anlar da yaşadı. Nasılsınız sorularına “zımba gibiyim” şeklinde cevap veren Başkan Zorluoğlu, “Böyle bir karşılamadan haberim yoktu. 15-20 gündür Trabzon'dan uzak kaldık. Biraz gecikmeli, 50 bin bakımı yaptırdık İstanbul'da. Bel fıtığı ameliyatı olduk. Çok şükür gayet başarılı bir ameliyat oldu. 10 gün de dinlendik. Şimdi zımba gibi Trabzon'da, şehrimizde sizlerin, vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Gerçekten çok duygusal anlar da yaşadık. Güzel arkadaşlarımızı, dostlarımızı burada bizi karşılarken görmekten çok büyük bir memnuniyet duyduk, duygulandık, gözlerimiz yaşardı. Allah hepinizden razı olsun. Hep birlikte inşallah şehrimizi, Trabzon'umuzu geliştirmeye, kalkındırmaya, daha güçlü, daha gelişmiş, daha yaşanabilir bir hale getirerek beraber ortaya koymaya devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun, hepinizi çok seviyorum. Sağ olun var olun" ifadelerini kullandı.

trabzon-buyuksehir-belediye-baskani-murat-zorluoglu-trabzona-dondu.jpg

trabzon-buyuksehir-belediye-baskani-murat-zorluoglu.jpg

trabzon-buyuksehir-belediye-baskani-murat-zorluoglu12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler