Zafer Bayramı Kutlandı

Zafer Bayramı Kutlandı

Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Kaymakamlığı’nın organizesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümü vesilesiyle çelenk sunma töreni düzenlendi.

 

Çelenk sunma törenine; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Şeref Özsöğüt, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kesici, Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Güngör, Siyasi Partilen İlçe Başkanları ve yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Muhtarlar, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. 

Tören, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar’ın, Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı için günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Umut Bahadır yaptı. Ardından Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Mehmet Arda Tuna ‘Otuz Ağustos’ ve Jandarma Uzman Çavuş Samet Okuyucu ‘Zafer Türküsü’ adlı şiirleri okudular.

Çelenk sunma töreni Akçaabat Belediyesi Erkek Halk Oyunları Ekibinin muhteşem horon gösterisiyle sona erdi.

Çelenk sunma törenin ardından Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar ve Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Şeref Özsöğüt, kaymakamlık makamında tebrikatları kabul ettiler.

akcaabat-zafer-bayrami-kutlamalari.jpegakcaabat-zafer-bayrami-kutlandi-1.jpegakcaabat-zafer-bayrami-kutlandi.jpegakcaabat-zafer-bayrami.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler