Yıldızlı'nın Teşekkürü Var

Yıldızlı'nın Teşekkürü Var

Yıldızlı'nın Teşekkürü Var

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmayla Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarının yolu asfaltlandı.

Yolun asfaltlanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Derneği başkanı Eyüp Gedikli ve Yıldızlı Mahallesi muhtarı Ufuk Can, yetkililere teşekkür etti.

Yıldızlı TOKİ yolunda bir açıklama yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli,”Büyükşehir belediye başkanımızdan bu yolun asfaltlanması konusunda arzu ve isteklerimiz vardı. Sadece burası değil Hıdırnebi yolunda yapılması gerekiyor. O konuda görüş ve düşüncelerimizi de söyledik. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı anında görüşmelerini yaptı ve en kısa zamanda buraların asfaltlanacak olduğunu söyledi. Bu konu da emeği geçen her kim varsa başta Büyükşehir belediye başkanlığı, Akçaabat Belediye Başkanlığı, muhtarımıza çok teşekkür ediyor ve bu hizmetlerin devamını diliyoruz. “ dedi.

Yolun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Yıldızlı muhtarı Ufuk Can ise, “Büyükşehir belediye başkanına ve Genel başkan yardımcımız Süleyman Soylu’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. “ dedi. Can sözlerine şu şekilde devam etti: Yıldızlı mahallesi turizm açısından çok önemli bir mahalle. Bir Sera gölümüz var ,yolu var ve onunda en kısa zamanda yapılmasını istiyoruz. Çünkü oraya da yerli ve yabancı bir çok turist geliyor. Ama çevresindeki yollar bozuk olduğundan dolayı gölü istedikleri gibi ziyaret edemiyorlar. Bundan yana sıkıntılarımız var. 1600kmlik bir yol bu. Onunda aynen TOKİ yolu gibi asfaltlanmasını istiyoruz. Yıldızlı turizm açısından Trabzon’a çok şey kazandıracak bir nokta haline geldi. En önemli sorunumuz yoldu. Yolumuz tamamen bittikten sonra Yıldızlı Trabzon’a çok şey kazandıracak. Bu nedenle bu konuda emeği geçen herkese başta Süleyman Soylu olmak üzere  Büyükşehir belediye başkanına, il başkanına, ilçe belediye başkanına,ilçe başkanına çok teşekkür ediyoruz.

yildizli-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler