Yıldızlı Toki Gökkuşağı Anaokulu

Yıldızlı Toki Gökkuşağı Anaokulu

Yıldızlı Gökkuşağı Anaokulu Okul Aile Birliği'nin Akçaabat Kültürpark'ta düzenlediği kahvaltı da çocuklar ve veliler doyasıya eğlendi. Kahvaltıda çocuklar palyaço eşliğinde oyunlar oynadılar.

Anne ve babalarında oyunlara katılmasıyla kahvaltı programı tam bir eğlenceye dönüşürken; Elma Şekeri Çocuk Tiyatrosu'nun eğlenceli atmosferiyle coşan katılımcılar okul aile birliği ve okul yönetimine teşekkür ettiler.

Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kadı Kadıoğlu etkinlikle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yıldızlı Gökkuşağı Anaokulu yeni açılmasına rağmen çok başarılı bir okul konumuna ulaştı. Bu konuma gelmesinde veli dayanışması ve yönetimin payı çok büyük. Okul Aile Birliği olarak okulun her faaliyetine destek vermek ve bu yıl daha birçok etkinlik yapmayı planlıyoruz. Okul yönetimini ve personelini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.”

Okul Müdürü Kenan Aslan ise velilerin ve öğrencilerin bu tür faaliyetlerle buluşmasının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Ailelerin birbirleriyle tanışması ve dayanışma içinde olmaları çocukların gelişimine ve eğitimine olumlu yansıyacaktır. Öğrencilerimizin o-kul öncesi eğitimden en iyi şekilde faydalanmalarını, saygılı ve başarılı bir birey olarak yetişmelerini sağlamak hepimizin görevi. Bu kahvaltı programını bize hazırlayan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu'na ve velilere teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler