Yeniden Refah Partisi Trabzon’da Akçaabat Rüzgarı

Yeniden Refah Partisi Trabzon’da Akçaabat Rüzgarı

Yeniden Refah Partisi Trabzon’da Akçaabat Rüzgarı

Yeniden Refah Partisi Trabzon’da Akçaabat Rüzgarı

40 yıldır Akçaabat’ta ticaretini ve yaşantısını sürdüren İl Başkanı Süleyman Pulat 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde Trabzon’dan 1. sıra milletvekili adayı olması dolayısı ile il başkanlığı görevini Akçaabat Alsancak Mahallesinden olan, ilçemizin tanınmış eski esnaflarından İsmail Yılmaz’ın oğlu Ali Osman Yılmaz’a devretti.

Yeniden Refahı Trabzon’da artık Akçaabat’lı hemşerimiz yönetecek. Ayrıca yönetiminde ilçemizin tanınan genç Makine Mühendislerinden Seyfullah Tonbul da il başkan yardımcısı görevini yürütmektedir. Böylece ilçemizin özgül ağırlığı yönetim kademesinde ortaya çıkmış oluyor.

İl Başkanı Yılmaz, “13.04.2023’te Ankara’da yapılan aday tanıtım şöleni sonrası tüm ilçelerimizde, özellikle de Akçaabat’ta seçimlere kalan kısa zaman diliminde içerisinde vekil adaylarımız ile elimizden geldikçe ayak basılmamış mahalle, eli sıkılmamış, derdi dinlenmemiş vatandaşımızı bırakmamaya çalışacağız. 18 ilçemizde yoğun bir çalışma programı ile halkımızla buluşup kendimizi ve davamızı anlatmaya çalışacağız” dedi.

whatsapp-image-2023-04-15-at-11-49-23.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler