Yeni Müdürler Kim?

Yeni Müdürler Kim?

Belediye'de 2 Yeni Müdürlüğe Atamalar Yapıldı

Akçaabat Belediyesi’nde bir süre önce meclis kararıyla kurulan 2 yeni müdürlüğe atamalar yapıldı. Yapılan atamayla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne Murat Şahinbaş, Strateji Geliştirme Müdürlüğüne Eren Şişman atandı.

Akçaabat Belediye Meclisi tarafından bir süre önce kabul edilen ve resmiyet kazanan Park Bahçeler Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne atamalar yapıldı. Yapılan atamalar ile Yapılan atamayla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne Murat Şahinbaş, Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne Eren Şişman atandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne atanan peyzaj mimarı  Murat Şahinbaş kimdir?

murat-sahinbas.jpg

1984 yılında Akçaabat’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Işıklar İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra 2000 yılında Akçaabat Lisesinden, 2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünden mezun oldu.

2006 -2019 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalıştı. Burada Tarihi Yapılar ile ilgili peyzaj projeleri ile birlikte birçok projede peyzaj kontrolörlüğü ve Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğünde Şef olarak görev yaptı.

2019 Ekim ayı itibari ile Kurumlar arası geçiş ile Akçaabat Belediyesinde görev yapmaya başladı. 2021 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne atandı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne atanan Eren Şişman kimdir?

eren-sisman-strateji-gelistirme-muduru.jpg

            1989 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokulu İstanbul’da okuduktan sonra, 2007 yılında Araklı Anadolu Öğretmen Lisesinden, 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden, 2017 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetimler Yüksek Lisans Programından mezun oldu.

            2013 yılında Maliye Bakanlığı sınavını kazanarak Akçaabat Belediyesine Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı olarak atandı. Mesleki yeterlilik ve yabancı dil sınavlarında başarılı olduktan sonra 2018 yılında Mali Hizmetler Uzmanlığına atandı.  2021 yılında ise Strateji Geliştirme Müdürlüğüne atandı.

            Evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler