Yeni Mekanında Basını Ağırladı

Yeni Mekanında Basını Ağırladı

Nihat Usta Salacık'ta açıldı

 Dünya’nın en uzun ön cepheli restaurantı Akçaabat’ın Salacık mevkiinde Nihat Usta kalitesiyle hizmete açıldı.

İşyeri sahibi Nihat Aydın yeni mekanında ilk kez Trabzon basınını ağırladı. 

Akçaabat köftesinin Trabzon’daki en eski markalarından olan, Nihat Usta, Trabzon’un Akçaabat İlçesi Salacık mevkiinde Dünya’nın en büyük ön cepheli restaurantını hizmete açtı. 

nihat-usta-akcakale.jpg

190 metrelik ön cephesi 3 bin metrekarelik kullanım alanı ve 2 bin kişi kapasite ile Trabzon’un en büyük restaurantı olan Nihat Usta’nın bu yeni mekanı 3.5 milyon TL’ye mal oldu.  

nihat-usta-akcakale1.jpg

Nihat Usta Restaurantları Sahibi Nihat Aydın yeni mekanında Trabzon basını ile bir araya geldi.  “1974 yılından beri bu işi yapıyoruz. Benim en büyük hayalim böyle bir mekan açmaktı’ diyen Nihat Aydın, ‘Bu mekanı açarken bana en büyük desteği veren Trabzon basını oldu. O nedenle ilk davetlilerimizde siz değerli basın mensupları oldu. Sizlere çok teşekkür ederim.  İş yerimiz Türkiye’nin en büyük ön cepheli restaurantı, dünyada da benzeri yok. En azından biz yaptığımız araştırmalarda bulamadık. 2 bin kişi kapasiteli iş yerimizde biz 600 konuk ağırlayacağız. Önceki iş yerlerimde müşterilerim ‘Önde yer yok mu, cam kenarında yer yok mu? Derdi. İşte bu nedenle 600 kapasiteyi aşmayarak her müşterinin cam kenarında oturmasına imkan sağladık. Trabzon’umuza yatırımımızın hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimize en iyi hizmeti vermeye Nihat Usta ailesi olarak devam edeceğiz’ dedi. 

nihat-usta-akcakale-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler