Yemek Düzenlenildi

Yemek Düzenlenildi

Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlılarımızı Akçaabat Kültürpark'ta düzenledikleri yemekli bir eğlence programında ağırladı.

Akçaabat'ın sosyal aktivitelerdeki tanınmış simalarından Ali Kalaycı ile Hayriye Dikmen ve Gizem Sağlam, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlılarımızı Akçaabat Kültürpark'ta düzenledikleri yemekli bir eğlence programında ağırladı.

Huzurevi sakinlerine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen eğlenceye, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ve eşi Işıl Özkan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk ve Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş da katıldı.

Akçaabat'ın ünlü müzisyenlerinden Hüseyin Serdar Birinci'nin uduyla coşturduğu yaşlılar yaklaşık 4 saat süren eğlencede gönüllerince eğlenirlerken, 95 yaşındaki arkadaşları Yahya Ekinci'nin emekli Huzurevi personelinden Cihan Öztürk’ün kemençesi eşliğinde seslendirdiği türkülerle de coştular.

Huzurevi sakinleri, düzenlenen eğlence ile moral bulduklarını ve çok eğlendiklerini ifade ederken, Tertip Komitesi adına konuşan Ali Kalaycı ise bu tür moral ve motivasyon eğlencelerinin devam edeceğini söyledi.

“Her zaman yaşlılarımızın yanında ve emrindeyiz” diyen Kalaycı, bundan sonraki eğlenceyi ise Huzurevi'nde düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ise yaşlılarımızı ağırlamaktan her zaman mutluluk duyduklarını belirterek, “Bize bir haber vermeniz yeter. Hemen yanınıza geliriz ya da sizi buralarda ağırlarız.” dedi. Özkan, etkinliği organize etme-sinden ötürü de Ali Kalaycı ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk de 1985 yılında kurulan ve kapasitesi 203 kişi olan Trabzon Huzurevi'nde yaşlı insanlarımıza evlerindeki gibi bir hayat sürmelerini temin ettiklerini vurgulayarak şunları söyledi:

 “Türk toplumu olarak çok güzel geleneklerimiz ve kültürümüz var. Büyüklerimize saygı her ne olursa olsun bizim görevimizdir. Toplumu ayakta tutan dinamiklerimizin güncel hayatın zorluğu bahane e-dilerek zayıflamasına göz yummamalıyız. Böyle eğlence geceleri düzenleyerek hem yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını gösteriyoruz hem de bir nebze olsun onların neşelenmelerini sağlıyoruz. Büyüklerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Biz her zaman büyüklerimizin yanında ve emrindeyiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler