Yaz Geldi Çile Başladı...

Yaz Geldi Çile Başladı...

Yaz Geldi Çile Başladı...

Akçaabat'ın en önemli sorunlarının başında gelen trafik sorunu yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte artmaya başladı. Karadeniz Sahil Yolu'nun en çok sıkıntı yaşanan yeri olarak gösterilen Akçaabat geçişinde, henüz tatilciler gelmemesine rağmen oluşan yoğunluk şimdiden uzun kuyrukların oluşmasına neden oluyor. Özellikle Yaylacık Haçkalı Baba Kavşağ'ında meydana gelen yoğunluk nedeniyle sürücüler uzun kuyruklar oluştururken, trafik yoğunluğunun Akçaabat turizmini de baltaladığı ifade edildi.

Akçaabat'ta köfte yemek için gelmeyi düşünen birçok kişinin trafik nedeniyle vazgeçtiğini ifade eden Nihat Usta işletmesi sahibi Nihat Aydın, yoğun trafiğin turizmi baltaladığını ifade etti.Nihat Aydın "son yıllarda Akçaabat trafiğinin yoğun olması bir çok yerli ve yabancı turistin ilçemizden kaçmasına neden oluyor. Akçaabat'ta gelmek isteyen bir kişinin en az yarım saati Akçaabat trafiğinde geçiyor.  Özellikle ramazan ayında bir çok müşterimiz iftar açıldıktan 20 dakika sonra ancak tesisimize ulaşabiliyor. Bu insanları Akçaabat'tan kaçırmamalıyız. Bir an önce bu trafik sorununa bir çözüm bulunması gerekiyor" dedi.

akcaabat-tarfik-cilesi-buyuyor.jpg
Akçaabat'tan Trabzon istikametine doğru araç kurukları bazen stadyum altına kadar ulaşıyor.

akcaabat-tarfik-cilesi-buyuyor1.jpg
Söğütlü'den Akçaabat'a doğru gelen araçları ise düzköy istikametine dönmek için sol seridi kapatan araçlar uzun kuyruklar oluşmasına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler