Yaylacık'ta Gaz Sevinci

Yaylacık'ta Gaz Sevinci

Akçaabat Yaylacık Mahallesi’ne doğalgaz verilmeye başlandı.

Akçaabat Yaylacık Mahallesi’ne doğalgaz verilmeye başlandı.

Akçaabat’ın en fazla nüfusa sahip mahallelerinden olan Yaylacık Mahallesi’ne doğalgaz verilmeye başlandı. Doğalgaz için düzenlenen programa, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkan Vekili Ömer Karabacak, AKSA Doğalgaz yetilileri, Yaylacık Mahalle muhtarı Hakan Karan ve vatandaşlar katıldı.

Gaz açma merasimi sonrasında sitemize açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Türkiye’nin doğalgaz ile Ankara’nın kirli havasını tartışırken tanıştığını gelinen noktada  Türkiye’de 81 vilayete doğalgaz ile buluşturduklarını söyledi.  Günnar “Trabzon’un birçok ilçesine geldiği gibi doğalgaz Akçaabat’a da geldi. İnşallah 1-2 yıl içerisinde Trabzon’un tamamını doğalgaz ile buşturacağız” dedi

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise yaptığı değerlendirmede,  2021 yılı sonuna kadar Akçaabat’ın diğer bölgelerinde de gazı ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Ekim “Gelecek yıl projelendirien Akçaabat Hamam Çimeni Çarşısı’na kadar olan kısmı doğalgaz ile buluşturmayı hedefliyoruz. Buradan AKSA Doğalgaz yetkililerine de teşekkür ediyorum. Dedi.

AKSA Karadeniz Yapım Şefi Hasan Koç ise Yaylacık İlkadım caddesine kadar olan kısımda, doğalgaz kutusu takılan her vatandaşın işlemlerini yaparak evlerine doğalgaz bağlatabileceklerini söyledi.

akcaabat-dogalgaz-sevinci.jpgakcaabat-dogalgaz-sevinci1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Haberler