Yatırımları Yerinde İnceledi

Yatırımları Yerinde İnceledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, hükümetlerinin Akçaabat’ta gerçekleştirdiği yatırımların gidişatını yerinde görmek amacıyla mini bir denetim ziyaretinde bulundu.

 

Beraberindeki Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ve eski Teşkilât Başkanı Özkan Öztürk’le gerçekleştirdiği çalışmaların gidişatından mutlu olduğunu ifade eden Milletvekili Mustafa Cumur, “Akçaabat’ı yakın bir gelecekte sorunsuz ilçeler arasına sokacağız.” dedi.

250 Yataklı Hastane

Milletvekili Mustafa Cumur ilk olarak eski Karayolları 105. Şube Şefliği’nin bulunduğu alanda inşa çalışmalarına başlanan 250 yatak kapasiteli hastanenin çalışmalarını yerinde denetledi. Çalışmalar hakkında müteahhit firma Genç İnşaat’ın yetkilisinden bilgi alan Milletvekili Cumur, yapılacak hastanenin bölgenin en kapsamlı ve donanımlı hastanesi olacağını söyledi.

Millevekili Cumur, “haleyi kazanan Genç İnşaat yetkilileri kısa sürede burayı bitirip bize teslim edeceklerdir. Buraya çok modern bir hastane yapacağız. Her hastanede olduğu gibi ilk baktığımız, hastanelerin ulaşımının kolay olmasıdır. Bu, hastaların ve o hastaneye gelecek olan diğer insanların rahatlığını düşünmemiz gerekiyor. Burada da ileriki günlerde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından bir kavşak çalışması yapılacak.” dedi.

Cumur, yeni yılla birlikte hastane inşaatının da hız kazanacak olmasından ve Mart ayı sonunda da 5 katın kaba inşaatının tamamlanmış olacağını duymaktan ötürü de mutlu olduğunu söyledi.

Akçaabat İskelesi

Daha sonra Akçaabat iskelesine geçen ve buradaki güçlendirme çalışmaları hakkında da bilgi alan Milletvekili Mustafa Cumur, 500 bin YTL’ye mal olacak Akçaabat İskelesi’ndeki çalışmalarla beton direnci iyice azalan iskelenin su içi betonları yenileneceğini söyledi.

Müteahhit firma elemanları, başlattıkları çalışmalar çerçevesinde Akçaabat İskelesi’nde demir kasnakları monte işlemini tüm hızıyla yürüttüklerini belirterek, çalışmanın planlandığı gibi 70 günlük sürenin sonunda tamamlanacağını ifade ettiler.

Milletvekili Cumur, çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra iskelede balık avlayan vatandaşlarla da sohbet etti.

Üstgeçit

Milletvekili Mustafa Cumur son olarak sahil karayolu üzerine inşa edilmekte olan üstgeçitlerin yapım çalışmalarını denetledi. Fatih Parkı ve Atatürk parkı ile Sahil parkı arasında yapımına başlanan 70’er metre uzunluğundaki iki üstgeçitle ilgili olarak Polat Yol Yapı San. Ve Tic. A.Ş. yetkililerinden bilgi alan Cumur, çalışmalar dâhilinde her biri birer ay zarfında bitirilerek yaya geçişine açılacak olan üst geçitlerin bir benzerinin de Akçakale Beldesi’ne yapılacağını söyledi.

5,5 metre yüksekliğinde olacak üstgeçitlerin toplam maliyetlerinin 1 milyon YTL’ yi bulacağını da belirten Milletvekili Cumur, karayolunun bir eksikliğini daha bitiriyor olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

 

Denetim gezisinin ardından Akçaabat Yeni Haber Gazetesi merkez bürosunu da ziyaret eden ve gazetenin Yazı İşleri Müdürü İsmail Topal ile bir süre görüşen Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat’a yaptıkları yatırımların tüm Cumhuriyet dönemi yatırımlarının toplamından daha çok olduğunu söyledi. Cumur, yatırımlardan duyulan memnuniyetin çalışma şevklerini daha da artırdığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler