Yatırımlar Ortahisar'a mı Yapıyor?

Yatırımlar Ortahisar'a mı Yapıyor?

Büyükşehir Yatırımları Ortahisar'a mı Yapıyor?

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’de konuşan  İyi Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner “Ortahisar için kantarın topuzu kaçmış, bütün yatırımlar Ortahisar’a kaymış gibi” dedi.

Meclisi bilgilendiren ve yapılan yatırımları anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na hitaben soran Güner "Ortahisar için kantarın topuzu kaçmış, bütün yatırımlar Ortahisar’a kaymış gibi. Diğer 17 Belediye Başkanımızın da içinden geçmiştir. Diğer ilçe belediyelerimiz için de yatırımlar yapılmalı. Muhalefet olarak söylemiş olalım. Millet Bahçesi için sizin dediğiniz gibi bir güzellik göremedim. Avni Aker’in tribünü kapalı otopark yapılabilmek için mi yıkıldı. Beşirli için  55 günde kokuyu yok edeceğinizi ve 5 ayda çalışmanın tamamlanacağını söylediniz. Dibe çöken sülfir için nasıl bir çalışma yapacaksınız.?" diye sordu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bu sorulara şu şekilde yanıt verdi;

 

"Biz geldiğimiz günden itibaren sadece Ortahisar için değil 18 ilçemize aynı hizmeti vereceğimizi söyledik. Ama büyüklük olarak tabi Ortahisar'a hizmet kayacak. Ama diğer ilçeler için çalışmalarımız var ve devam ediyor ama bu konuda eksikliğimiz varsa onları tamamlamak adına söylüyorum. Vatandaşımızın büyükşehir geldi bunu da yaptı diyebilecekleri eserler için çalışıyoruz. Eski tribünün yıkılma sebebi ayakta duracak kadar sağlam olmaması. Yerine de yenisi yapıldı. Evet Beşirli'deki kokuyu 55 günün içerisinde bitiriyoruz ve alttaki suyu da kapatıyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler