Yardım'a Gelen Mesajlarınız

Yardım'a Gelen Mesajlarınız

Onursal Başkanımız Mevlüt Selami Yardım İçin sitemize gelen okurlarımızın mesajları.

Gönlü Akçaabat'ta hizmetleri yurt çapında... Hepimize örnek iyiliksever, saygın, yeri doldurulamayacak Mümtaz İnsan, içimiz burkularak güle güle diyoruz... Mekânı Cennet olsun Allah Rahmetini bol eylesin...

 

Hayrullah Ertem

 

Şehrimizin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden biri olan, Akçaabat sebat spor onursal başkanı ve yardımsever işadamı

Mevlüt Selami Yardım’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız.


Bir Akçaabat sevdalısı olarak, eğitimden spora, birçok alanda, eşsiz hizmetleriyle şehrimize imzasını atmış olan, değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet kederli ailesine ve tüm halkımıza başsağlığı dilerim.

 

ŞEFİK TÜRKMEN

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI

 

 

 

Eksikliğini Akçaabat Olarak Her Zaman Hissedebileceğimiz yeri doldurulamaz olduğuna inandığım, büyük bir değerimizi kaybettik, acımız büyüktür. Mekânı cennet olsun der, Ailesine ve tüm Akçaabat halkına Allahtan sabırlar dilerim.

 

CHP Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Nadir 

 

 

sevgi saygı ve ekip çalışmasının en güzel örneğini yaşattı bize sn selami yardım.tam dibe vurmuş bir takımı 4 senede tam zirveye çıkarttı.türkiyede belkide uzun yıllar kırılamayacak bir rekora imza attı.bir ilçe takımını süper lige taşıdı.eğitime verdikleride cabası.saygıyla eğiliyorum önünde, mekanın cennet olsun.1981 yılında istanbulda asker iken ekmeğinide yemişimdir büyük başkanın .akçaabat seni unutmayacak.belediye başkanımız ismini en iyi şekilde yaşatacaktır diye inanıyorum.güle güle büyük başkan uğurlar olsun.mekanın cennet olsun.

Sadık Yılmaz Bulut

 

 

 

 

Akçaabat sevdalısı gönül adamı sebat yurdunun yetiştirdiği büyük başkan yaptıkların için bir Akçaabatlı olarak sana minnettarım mekânın cennet olsun Akçaabatlılar seni unutmayacaktır.

Adnan Mehmet Kazancı

 

 

 

Akçaabat büyük bir değer kaybetti bize yaşattığı sevinçten dolayı kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz Akçaabat başımız sağ olsun.

Kemal Seyis

 

 

Selami abinin vevatını duyduğumda inanın gözlerim doldu zira kendisiyle 4 yıl yöneticilik yapma fırsatım oldu selami abiyle çok şeyler yaşadık çok sevindik çok üzüldük biliyorumki bırakın trabzon türkiyede onun gibi bir başkan onun gibi memleket sevdalısı biri olsun nasipse yarın istanbula son yolculuğuna uğurlamak için istanbula gidecez üzüntüm çok büyük başta ailesi olmak üzere tüm trabzonun başı sağ olsun.

Cemal Nadir

 

 

 

Akçaabat'ın yetiştirdiği önemli bir insanı kaybetti. Spor ve eğitim alanında yaptıkları her zaman hatırlanacaktır. Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun.

Kenan Özkan

 

 

 

 

Akçaabat'ın yetiştirmiş olduğu ender insanlardan bir tanesini kaybetmenin üzüntüsüyle doluyum. Kendisinin yapmış olduğu hizmetler Akçaabat’ta tartışmasız takdire şayandır. Karşılık beklemeden yapmış oldukları bizlere inşallah örnek olur. Kıymetini bildiğimizi düşünmüyorum. Büyük insan bizlere hakkını helal et. Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.  

                                        Sinop Boyabat’tan Fatih Şengül

 

 

 

Memleket sevdalısı büyük insan seni hiçbir zaman unutmayacağız mekanın cennet olsun Allah rahmet eylesin.

 

 Muğla Dalamandan Mehmet Karaoğlu

 

 

Büyük başkana Allahtan rahmet dilerim mekânı cennet olsun. Bingöl Karlıova ilçesinde görev yapıyordum ilçeme izne geldiğim ilk gün a.sebat ın ak cami önünde kutlamaları ile karşılaşmıştım orada büyük başkan insan kalabalığı içinde havalara atılıyor büyük başkan tezahüratı yapılıyordu o duyguyu hala yaşıyorum. Yıl 2000 Allah rahmet eylesin.

 

Mehmet Yılmaz

 

 

Akçaabatımıza ve Akçaabatlılığa yapmış olduğunuz emsalsiz katkılardan dolayı size minnettarız.  Akçaabat sizi unutmayacaktır. Mekanınız Cennet Olsun Büyük Başkan.

 

                                                           Aslan Güner
                                          TDH Akçaabat İlçe Başkanı


 

O Akçaabat sebatı layik olduğu yere getiren tek büyük insandı Akçaabat lı onu hiçbir zaman unutmayacaktır Allah rahmetini bol eylesin mekanı cennet olsun.

Ayvaz Zücaciye


 

Büyük başkan seni unutmayacağız her zaman kalbimizdesin.mekanın cennet olsun Allah rahmet eylesin .

                                   Yaylacıklı Gençler


 

Akçaabat Sebatspor Süper Lig'de: Teşekkürler Mevlüt Selami Yardım!

Akçaabat Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu: Teşekkürler Mevlüt Selami Yardım!

Ahmet Topal


 

İyi insan; sana rahmet diliyorum. Seni seviyordum. Hala seviyorum ve emin ol ki hep seveceğim. Tüm ailenin başı sağ olsun.

İbrahim Şirin

 


Akçaabat sevdalısı, gönül adamı, büyük insan.... yaptıkların için bir Akçaabatlı olarak sana minnettarım ve yönetimde bulunduğum Akçaabat Tütünspor adına , mekânın cennet olsun Akçaabatlılar ve Tüm insanlık seni unutmayacaktır. Akçaabat senin için ağlıyor..

 

Akçaabat Tütünspor

Genel Sekreter

Ömer ALIŞ

 

 

 

Efsana başkan...Mekanın cennet olsun …Seni Unutmuyacağız.

 

Zeki TOPSAKAL(YMG)

 

 

Değerli dostum ve iş arkadaşım sayın Mevlüt Selami beye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun değerli Akçaabat’lılara Allah sabırlar versin hepsinin başı sağ olsun Fenerbahçe kulübü başkanı ve yönetim kurulu adına Aziz Yıldırım.

 

Aziz Yıldırım

 

 

 

Tüm Akçaabat’ın başı sağ olsun büyük bir değeri kaybettik Allah mekanını cennet etsin büyük başkan

 

ADA REKLÂM

 

 

Sizin güzel kalbinizin ederi olan Akçaabat Mevlit Selami yardım orta okulu okudum sizi görmesem de varlığınız bize güç verdi tşk Allahım bekanızı cennet etsin

 

UMUT ASLAN

 

 

Çok değerli ve yardımsever İnsan, Akçaabat’ımızın yetiştirdiği büyük Şahsiyet, Sayın Selami Yardım Bey’in hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum. Akçaabat’ımıza ve Akçaabatlılara yapmış oldukları büyük hizmetler tartışmasız takdire şayandır. Çok değerli Büyümüze Yüce Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve tüm Akçaabatlılara baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

İbrahim ŞEN

 

 

(sen doğarken ağlıyordun herkes bayram ederdi, hayatını öğle yaşa ki öldüğünde herkes ağlasın ama sen bayram et.)

Akçaabat zor görür böyle değerleri anlayamadık bu insanları bence küskün ayrıldı aramızdan Allah rahmet eylesin.

Dün İstanbul’a sebat sporun otobüsü gitti cenazeye içinde 16 kişi vardı çok ilginç değil mi?..!

 

Coşkun GEDİKLİ

 

 

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN MEKANIN CENNET OLSUN

 

Murat ayvaz

 

Değerli büyüğümüz Akçaabat’ın yetiştirdiği ender insanlardan sayin Selami Yardım’ı Rahmet ve Saygıyla anıyoruz Trabzon spor camiası büyük başkanı hiçbir zaman unutmayacaktır.

 

Akçaabat ve Akçaabat sebat spor için her zaman ayrı bir önem taşıyacaktır ve kesinlikle yaptıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır

 

ve birde öneride bulunmak istiyorum

 

Akçaabat belediyesi tarafından büyük başkanın adi altında gerek bir sokak ismi gerek bir park ismi gerekse bir anıt yapılması gerektiğini düşünüyor bu öneriyi Akçaabat belediyesi tarafından uygulamaya geçirilmesini bekliyorum

 

Adacık Beldesi Korucu Mahallesi Derneği

 

 

 

Akçaabat çok büyük bir değer kaybetmişdir Akçaabat sevdalısı büyük başkan mekanın cennet olsun.

 

Naci SEYİS

 

 

 

Akçaabatımız için büyük kayıp Allah rahmetini bol eylesin mekânı cennet olsun.

 

Cengiz Akbulut

 

İnanılmaz derecede üzgünüm.

Onun varlığı bile Sebatspor için hepimiz için büyük güçtü. Mütevazi sevecen ..

Allahım bizlere tüm sevenlerine sabırlar versin. Mekanı Cennet olsun.

Üzüntümü kelimelere dökemiyorum :(

 

Burçak Sağlam

 

 

Çok saygıdeğer büyüğümüz ve akçaabat sebatsporun unutulmaz başkanı , akçaabatlının ağabeyi sayın Mevlüt Selamı YARDIM'ı kaybetmenin verdiği büyük acıyı bütün akçaabatlı kardeşlerimle birlikte bende paylaşıyorum. hepimizin başı saolsun, rahmetli ağabeyimize Allahtan rahmet yakınlarınada sabırlar diliyorum. mekanın cennet olsun büyük başkan !!!

Savaş ŞEN

 

 

Akçaabat'ımızın nadide insanı, güzel insan, büyük Başkanımız'a Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm hemşerilerimizin başı sağolsun.


Esat YILMAZ

 

 

 

Herkesi üzdü herkesi acıttı bu büyük insanın kaybı belki ama beni daha bir derinden üzdü bu satırları inanın gözyaşları içinde yazıyorum. Onun yeri dolar mı bilinmez. Akçaabat için yaptıklarından dolayı ona minnettarız. Mekânı cennet olsun

 

Hasan Çoban( sağ.mem)


 

EFSANE BAŞKAN Akçaabat'ın yetiştirmiş olduğu ender insanlardan biri olan Mevlit abiyi kaybetmenin üzüntüsüyle doluyum. Kendisinin yapmış olduğu hizmetler Akçaabat’ta tartışmasız takdire şayandır. Karşılık beklemeden yapmış oldukları bizlere inşallah örnek olur. Büyük insan bizlere hakkını helal et. Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

 

SEYİSOĞLU HAFRİYAT MUSTAFA SEYİS

 


Akçaabat’ımız için büyük kayıp Allah rahmetini bol eylesin mekânı cennet olsun.

ABDULLAH MİSİR ELİT CD


 

Sayın başkanımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah.

 

80.yılında Akçaabat sebatspor'u 3.ligden alıp 4 yıl içinde süper lige çıkmasına vesile olduğu için ona teşekkür ediyorum.

Kendisini sadece isim olarak biliyorum. Yakından görmedim ancak 15 yıldır İstanbul'da yaşayan bir Akçaabatlı olarak cenaze töreninde bulunmayı kendime görev bildim. en azından cenaze törenine katılarak kendisine olan saygımı sunmaya çalıştım.

Sayın başkana Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabırlıklar diliyorum.

 

Hasan Basri Çiçek

Adacık Bld. Baltacı Mh.


 

Yapmacıktan uzak, samimi mütevazi ve dost insan...Yüce Rabbim mekanını cennet etsin inşallah. Geride kalanlara sabır ve sağlıklar diliyorum.

İsmail Aksoy


 

Sevgili Abim Mevlüt Yardım a ALLAH’tan rahmet.yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Sayın yardım.Soyadı gibi Yardım seven ve Trabzon’umuzun gerek sporuna ve gerekse Eğitimine yaptığı katkılar asla unutulmaz.Hayatın her alanında insanlara destek ve katkı sağlayan değerli abim.seni çok sevdik ve ömrümüz oldukçada unutmadan ve unutturmadan seveceğiz.Mekanın cennet olsun.

M. Volkan Canalioğlu


Amansız ayrılmanın üzüntüsü içindeyiz başkanım akçaabat halkı seni çok özlücek ve senin bıraktığın hafızalardan silinmeyecek kalıcı geçmişinle seni unutmayacak başkanım mekanın cennet olsun.

YAVUZ SİVRİKAYA

 

 

Akçaabat’ımızın yetiştirdiği büyük insan, sporumuza ve eğitimimize yapmış olduğu büyük yardımlar asla unutulmaz.

büyük başkanımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânın cennet olsun.

 

Ahmet GÜNER

 

Rahmetli Mevlüt Selami Yardım'ın Akçaabat halkı ve Sporu için neler yaptığını anlatmaya gerek yok. Herkes neler yaptığını gayet iyi biliyor değerli büyüğümüzün, acı haberi aldığımızda gerçekten insanın üzülmemesi elde değil. Sebat camiası için çok şeylerini verdiği için haberi aldığımda içim acıdı! Sanki akrabamı kaybetmiş gibi hissettim kendimi. Ruhu şad olsun, onu bekleyen çok Sebatlı var gittiği yerde :(

 

Utku Hançer

 

Akçaabat sebat sporun efsane başkanı, mekânın cennet olsun. Allah rahmet eylesin.

 

Dr. Ayhan VEREP

 

Öncelikle tüm spor camiasının başı sağ olsun dev çınarı kaybetmenin acısını yaşıyoruz/efsane başkanın görevi döneminde ben 8 yasındaydım ve futbolu sebat sayesinde öğrendim su an 18 yasındayım ve o gün bugün maçlarını hiç kaçırmam bilsem ki öleceğim yinede maçlarına giderdim ve ölene kadar da gideceğim bizi futbola efsane başkan merhum m.selami yardım bağımlı etti simdi onun izinden gidip sebatı layık olduğu yere yani süper lig’e çıkarmak için bütün işadamlarımızı göreve davet ediyoruz saygılar

 

Emre Bulut


Memleket,Futbol ve Eğitim gönüllüsü muhteşem insan

 

İlçemizde yetişen iş adamlarının arasından nadide olarak çıkan çok değerli ağabeyimiz memleket sevdalısı,futbol ve eğitim gönüllüsü muhteşem insan merhum Selami Yardım'a Yüce Allah’tan rahmet diler gederli ailesine,Akçaabatlılara ve dostlarına sabır ve metanet temenni ederim.Çınar ebedi dikili kalacaktır.

 

KEMALETTİN KÖLEMENOĞLU

KÖLEMENOĞULLARI DERNEK BAŞKANI

 

 

sayın başkanım mekanın cennet olsun...akçaabat sebata canını adayan başkanım nur içinde yatarsın inş... senın için gözyaşı döktuk... senı gerçekten sevioruz ...üzüntümüzü hala daha yaşıyoruz..(ymg)

DİNO MEHMET

 

Akçaabat için çalışan böyle içimizden çıkmış Akçaabat’ı unutmayan insanlara ihtiyacımız vardır. Allah merhuma rahmet eylesin, Akçaabat’a yaptığı hizmetlerden dolayı Allah onu peygamberimize komşu eyler

Eylesin nur içinde yatsın.

HÜSEYİN AKYÜZ

OKUL MÜDÜRÜ

 

Benim için farklı bir duygu bunu paylaşmak istedim. Büyük insanı tanıma fırsatım olmadı ancak dışarıda da durarak onu tanıyabilirsin. Şu kulüp müdürlüğü yapıyorum. Çalışamadığım için kendimi şanssız hissettim. Cenazesine gidip onun naaşına dokunma fırsatı buldum o sevgi selini yaşadım. Gönlüm isterdi ki bunu Akçaabat’ın herkesimi yaşasın ancak ailesinin İstanbul’da yerleşik bulunması buna imkân kılmadı. Ruhu şad olsun mekânı cennet olsun ailesi ve sevenlerinin başı sağ olsun nice m.selami yardım gibi düşünen insanlara kavuşmak dileğiyle. Saygılarım olsun.

ZAFER YALDIZ

 

Yeri doldurulamayacak nadir ve ender insanlardan biri idi. Doğduğun köy (Yeşil tepe)ve köylüler seni asla unutmayacak. Allah rahmet eylesin.

Şaban Ali ERGEL

 

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Özkan Mumcu

 

Akçaabat aşığı değerli insan mekânın cennet olsun

ÖMER KARACUKUR

 

Çocukların tonton dedesi, sen bizlere çok şeyler öğrettin seni çok seviyo

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler