Yararlı Uygulama Hemen İndirin

Yararlı Uygulama Hemen İndirin

Akçaabat Belediyesi tarafından gelişen teknolojik yenilikler ve kullanım alışkanlıkları doğrultusunda hazırlanan Akçaabat belediyesi Mobil Uygulaması hizmet vermeye başladı.

AKÇAABAT’A DAİR HER ŞEY AKÇAABAT BELEDİYESİ MOBİL UYGULAMASINDA

Akçaabat Belediyesi tarafından gelişen teknolojik yenilikler ve kullanım alışkanlıkları doğrultusunda hazırlanan Akçaabat belediyesi Mobil Uygulaması hizmet vermeye başladı.

Akçaabat Belediyesi, Mobil’in sunduğu hizmetler ile vatandaşın işini kolaylaşacak; sosyal yaşam kalitesini artacak. E-formlar ile başvuru yapılabilecek; online ödemeler ile anında işlem gerçekleştirilebilecek; ihaleleri canlı izlenebilecek.
 

Konu ile ilgili açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, akıllı şehircilik alanında önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak uygulamayı gelişen teknolojik yenilikler ve kullanım alışkanlıkları doğrultusunda hazırladıklarını belirtti. Başkan Ekim sözlerine şöyle devam etti; “Akçaabat Belediyesi Mobil Uygulaması şimdilik Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Çok yakında AppmStoreüzerinden de indirilip kullanılmaya başlanabilecek. Akçaabat Belediyesi Mobil Uygulaması kent hakkında gerekli tüm bilgilere ulaşabileceğiniz kullanıcı dostu bir uygulama olarak hazırlandı.Sürekli güncellenecek olan bu uygulama ile vatandaşlarımız Akçaabat’taki etkinlik bilgileri, nöbetçi eczaneler, haberler, turizm rehberi, şehir kameraları ve belediye işlemleri gibi hayatı kolaylaştıracak birçok bilgiye ulaşabilecek; birçok işlemi hızlıca halledebilecek. Vatandaşların her alanda sorununu çözmek ve hayatını kolaylaştırmak için durmadan çalışıyoruz. Çünkü bu şehrin insanı her şeyin en iyisini en bilimselini ve en iyi teknolojiyi hak ediyor.”

Akçaabat Mobil Uygulamasın İle Neler Yapılabilir?


Kültür, sanat ve turizm şehri Akçaabat’ı’ keşfedin!
Gezilecek, görülecek yerleri, tarihi mekanları, sosyal tesisleri, restoranları, eczaneleri, sağlık kuruluşları, otelleri, taksi duraklarını ve daha birçok yeri konumunuza göre sıralayın, inceleyin ve yol tarifi alın.

Şehrimizden Haberdar Olun
Akçaabat’a ait en güncel haber, duyuru ve etkinliklerden anında haberiniz olsun. Uygulama üzerinden şehrin dört bir yanında bulunan kameralar ve 360 panorama aracılığı ile Akçaabat’ı izleyerek hasret giderin.

Nasıl Gideceğinizi Öğrenin
Turizm Rehberi ile gitmek isteyebileceğiniz yerleri inceleyin ve yol tarifi ile nasıl gideceğinizi öğrenin. Seyahatinizi baştan sona planlayın
Onlarca Yeni Özellik ve Daha Fazlası Akçaabat Belediyesi Mobil Uygulamasında.
Hadi hemen indirin!

1-14.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler