YANGINDAKİ SIR PERDESİ 1,5 YILDIR ARALANAMADI

YANGINDAKİ SIR PERDESİ 1,5 YILDIR ARALANAMADI

Akçaabat’ın Söğütlü Mahallesi’nde yangının üzerindeki sır perdesi aradan geçen 1,5 yılı aşkın süreye rağmen aralanamadı.

Akçaabat’ın Söğütlü Mahallesi’nde yangının üzerindeki sır perdesi aradan geçen 1,5 yılı aşkın süreye rağmen aralanamadı.  Tutulan raporlara göre kundaklama sonucu çıktığı belirlenen yangının faillerinin henüz yakalanamaması işyeri sahiplerinin tepkisine neden oluyor.

akcaabat-yangin2-002.jpg

18 Haziran 2020 tarihinde Söğütlü Mahallesi’nde bulunan Topçuoğlu Orman Ürünleri isimli atölyede çıkan ve büyük maddi hasara neden olan yangın sonucunda yapılan incelemede yangının kundaklama sonucu çıktığı ve yangının olduğu sıralarda 3 kişinin olay yerine yakın bir alanda kameralar tarafından görüntülendiğini belirten işyeri sahibi Hayri Topçu, teknolojinin geldiği noktada bu kişilerin tespit edilip yakalanamamasının anlaşılır bir durum olmadığını söyledi.37256924-141551690065364-7641941018060783616-n.jpg

Hayri Topçu “Yetkililerden bir an önce olayın aydınlatılmasını istiyoruz. Kamera görüntüleri var. İtfaiye raporuna göre kimyasal madde atarak kundaklama diye rapor tutulmuş. Görgü tanıklarının ifadesinde 3 kişi 3 kişi olarak kayıtlara geçti. Gecenin o saatinde orda olmaları tesadüf mü? Bizim kimse ili bir sorunumuz yok. Yılların emeği uçtu gitti. Biz devletimize güveniyoruz. Olayın bir an önce aydınlatılmasını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler