Üstünsalih'e Tebrik

Üstünsalih'e Tebrik

Akçaabatlı Üstünsalih'e Tebrik

Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, 13. Kez Türkiye Ligi Şampiyonu olan VakıfBank Spor Kulübü Voleybol Takımı’nı ve banka Genel Müdürü hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih’i tebrik etti.

Sebat Gençlik Başkanı Cemil Kalkışım, Genel Müdürlüğü’nü Akçaabat’tan yetişmiş bir ismin yaptığı VakıfBank’ın hem bankacılık hem de sportif anlamda önemli başarılara imza attığını ve Akçaabatlı olarak Üstünsalih ile gurur duyduklarını belirterek “VakıfBank’ın bu başarılarından dolayı hemşehrimiz Üstünsalih başta olmak üzere VakıfBank Voleybol Takımı sporcu, teknik heyet ve idarecilerini ayrıca kutluyorum.  Genel Müdürümüz Akçaabat’ımız için önemli bir değerdir. İlçemize hem sportif anlamda hem de eğitimde önemli katkılar yapmaktadır. Kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

VakıfBank Voleybol Takımı son oynadığı karşılaşmada Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirip şampiyonluğunu ilan etmişti. Şampiyonluk Kupasını ise Abdi Serdar Üstünsalih kaldırmış, taktığı bordo-mavi kravat ile de Trabzonsporluların takdirini kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler