ÜLKÜCÜLÜK ÜLKÜ OCAKLARINDA OLUR!

ÜLKÜCÜLÜK ÜLKÜ OCAKLARINDA OLUR!

Son zamanlarda bizde eskiden ülkücüydük , bizde eskiden MHP liydik veya bizde zamanında oralarda bulunduk safsataları dillerden düşmemektedir.

Son zamanlarda bizde eskiden ülkücüydük , bizde eskiden MHP liydik veya bizde zamanında oralarda bulunduk safsataları dillerden düşmemektedir. Şahsi menfaatlerinin karşılığını Milliyetçi-Ülkücü teşkilatları içerisinde bulamayan normal yaşantısında çay içecek bir dostu dahi olmayan bu kişiler teşkilatın benliğini ve yapısını eleştirmekle kalmayıp haddini hududunu aşmaktadır. Buna müsade etme şansımız da sabrımız da yoktur. Ülkü Ocakları teşkilatı olarak yanımızda yöremizde görmediğiniz , saflarımızda birlikte durmayan , teşkilat bünyesinden dışlanmış veya kovulmuş ve kefili olmadığımız bu ne idüğü belirsiz şahsiyetlere itibar etmemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bizim herhangi bir kaygımız veya kaybımız yoktur.

Ülkü Ocakları kuruluşundan beri dimdik ayakta durmuştur ve darbelerde dahi kapatmaya , el uzatmaya , çirkin söylemlere taviz vermedik vermemizin de mümkünatının olmadığını belirtmek isterim. Ülkücü fikriyat üç beş haysiyetsiz , karaktersiz ve kişilik bozukluğu olan çakalların eleştirmesiyle hiç birşey kaybetmez. Bilinmesi gereken bir konudan söz edersek de açıkça şunu söylemek istiyorum Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarını eleştirmek karalamak kimsenin haddi değildir. Cümlelerinizi kurarken haddinizi hududunuzu aşmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm gönül dostlarımı canı gönülden selamlıyorum.

Köksal KOÇ
AKÇAABAT ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler