Ülkü Ocağından Sergi

Ülkü Ocağından Sergi

Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Ermenilerden özür dileme kampanyasına kınama kapsamında yapılan sergide sözde soykırımın gerçekdışı olduğun vurgulandı.

Derviş ALTUNTAŞ

 

Akçaabat Belediyesi Emin Serdar Sergi Salonu'nda gerçekleşen serginin açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, MHP Akçaabat ilçe Başkanı İsmet Kırali, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Tolgay Sivrikaya, Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Yıldıray Burnaz, Akçaabat Sebatspor’dan bazı yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Açılışta konuşan Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, “Ermeni vatandaşlarının çoluk-çocuk yaşlı demeden katliamın sergilendiği sanki Türk milleti tarafından görmez gibi gösterildi. Batılı emperyalist direktiflerinde Ruslar Ermenileri kullanmak ve Güneydoğu'ya zorunlu göndermek için mücadele vermektedir” dedi.

 

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Yıldıray Burnaz ise yaptığı konuşmada “hiç kimsenin mirasçısı olduğumuz ecdat yadigarını aşağılama, suçlu gibi tanımlama ve özür talep etme hakkı ve haddi yoktur. Bu talebin ısrarı halinde; Ermenilerce zulme uğrayan milletimizin, suikasta kurban giden Osmanlı Devlet adamlarının, katledilen diplomatlarımızın ve henüz acıları çok yeni olan Karabağ katliamının özrünü beklemek de en doğal ve tarihi hakkımızdır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Haberler