ÜLKÜ OCAĞI'NDA İCRAAT ZAMANI

ÜLKÜ OCAĞI'NDA İCRAAT ZAMANI

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah ATASOY'dan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah ATASOY'dan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Başkan Altınışık Ortaöğretimdeki gençlerle bir araya gelip dersleri hakkında bilgi aldı. Eğitim ve öğretimin önemine değinen Mihrab ALTINIŞIK gençliğin kaybolmaması için Ülkü Ocakları  olarak ellerinden gelenin fazlasını yapmaya hazır olduklarını ve seri halde yapılacak eğitim  faaliyetleri ile birlikte gençleri eğlendirecek sosyal aktivitelerin harmanlandığı bir programın tez zamanda hayata geçirileceğini belirtti.

melikssah-atasoy.jpg

 

Yeni binasına taşınan Beşikdüzü Ülkü Ocaklarına hayırlı olsun dileklerini iletip Beşikdüzü Ülkü Ocakları Başkanı Temel AYVAZ ve yönetimine bu zamana kadar yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ettikten sonra Akçaabat Ülkü Ocaklarına geçildi.

 

Akçaabat Ülkü Ocaklarında teşkilat ile kucaklaşan İl Ocak Başkanı Mihrab ALTINIŞIK "Ortaöğretimde bulunan genç arkadaşlarımızın aileleri ile iletişim halinde olmanın gerekliliğine vurgu yaptı,okul derslerinde eksiklik olan gençlerin derslerinin tespit edilmesini ve ocak içinde hazırlanan ​ders programları ile eksik olan ders açıklığının kapatılması gerektiğini"söyledi.

 

İl Ocak Başkanı Mihrab ALTINIŞIK​ Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah ATASOY'a ve yönetimine de bu zamana kadar yapmış oldukları faaliyetlerden ötürü teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler