Ülkü Ocağında Eğitim Seferberliği

Ülkü Ocağında Eğitim Seferberliği

Ülkü Ocağında Eğitim Seferberliği

Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, bünyesinde bulunan lise ve üniversite teşkilatlarının mensuplarına yönelik olarak başlattığı eğitim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Her hafta Perşembe günleri saat 16.00’da lise teşkilatlarına, saat 18.00’de de üniversite teşkilatına yönelik seminer çalışması gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz hafta başlatılan eğitim çalışmalarının ilk konuğu 23. Dönem Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu oldu. Yunusoğlu, gençlere ülkücü hareketin tarihi konusunda bilgi verdi.

İkinci eğitim çalışmasının konuğu ise Sosyal Faaliyetler Birimi Başkanı Ali Birinci oldu. Birinci, Teşkilat-ı Mahsusa konusunda gençleri aydınlattı.

Eğitim çalışmasının bu hafta gerçekleştirileninde ise Tayfun Kıvanç Kırımlı “Çanakkale Deniz Zaferi”ni, Trabzon Ülkü Ocakları eski Başkan Yardımcısı Fatih seis de “Ülkücü Harekette Teşkilatlanma”yı anlattı.

Başlatılan eğitim çalışmasıyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy, amaçlarının gençliğin milli ve manevi yönden donanımlı hale getirilmesi olduğunu söyledi. Başkan Atasoy, ortaokul, lise ve üniversitede okuyan tüm gençleri konferanslarına davet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler