Üçüncüoğlu Emin Adımlarla

Üçüncüoğlu Emin Adımlarla

Üçüncüoğlu Emin Adımlarla

Üçüncüoğlu Emin Adımlarla

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 9 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştireceği genel kurul toplantısında başkanlık için adaylığını açıklayan MKM Tur Sahibi Köksal Üçüncüoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Hafta içerisinde şoför esnafını duraklarında ziyaret eden Köksal Üçüncüoğlu, Sera Gölü Gül Tesisleri’nde verdiği yemekte de şoför esnafını ağırladı.

Mevcut yönetimin işbaşında olduğu dönemde gözle görülür bir icraatı olmadığından görev talip olduğunu belirten Üçüncüoğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Mevcut Başkan Ali Şentürk, gerçekleştirdiğimiz son seçimde bir kez daha başkanlığa aday olmayacağını söylemişti. Ama bu kez de aday olacağını açıkladı. Halbuki görev yaptığı süre zarfında şoför ve esnaf lehine gözle görülür, elle tutulur hiçbir şey yapmamıştır. Taksi ve minibüs duraklarının durumu ortadadır. Kamyon ve kamyonetçi esnaf kendi haline terkedilmiştir. Biz seçilmemiz halinde esnaf arkadaşlarımızla birebir ilgileneceğiz ve sorunlarını çözmeye çalışacağız.

Seçilmemiz durumunda bir yıl maaş almayacağız. Ticari araç sahipleri ve galericilerden plaka basım ücreti alınmayacak. Şoförler Odası’nın aracı sadece Oda’nın hizmetinde kullanılacak, mesai saatleri dışında kullanılmayacak. Oda’nın çekicisi ticari araç sahiplerine ücretsiz olacak.

Üyelerimizin bizi tercih etmeleri durumunda üye ayrımı yapmayacağız. Kutuplaştırıcı değil uzlaştırıcı, birlik ve beraberlik içinde olacağız. Şoförler Odası’nın yeni vizyonu için var gücümüzle çalışacağız. Değiştirmek değerli arkadaşlarımızdan, hizmet bizden olacaktır.”

koksal-ucuncuoglu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler