Üçüncüoğlu Çalışıyor

Üçüncüoğlu Çalışıyor

Üçüncüoğlu Şoför Esnafı İle Bir Araya Geldi

Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 9 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştireceği genel kurul toplantısında başkanlık için adaylığını açıklayan Sahibi Köksal Üçüncüoğlu, Akçaabat’ta şoför esnafı ile bir araya geldi.

Akçaabat Cemil Usta’da esnaf ile bir araya gelen Köksal Üçüncüoğlu, şoför esnafının dağıldığını ve bir aile ortamı oluşturmak için çaba harcayacaklarını ifade etti.

Üçüncüoğlu, mevcut yönetimin işbaşında olduğu dönemde gözle görülür bir icraatı olmadığından görev talip olduğunu söyledi.

Üçüncüoğlu, taksi ve minibüs duraklarının perişan halde olduğunu, kamyon ve kamyonetçi esnafının kendi haline terkedildiğini belirterek, “Göreve seçilmemiz halinde esnaf arkadaşlarımızla birebir ilgilenecek ve sorunlarını çözeceğiz.” dedi.

Üçüncüoğlu konuşmasında "Üç dönem başkanlığını yaptığı kurumda elle tutulur gözle görünür bir hizmeti yoktur. Ben ve ekip arkadaşlarımı tercih ettiğiniz takdirde ayrımcılık asla yapmayacağız. Elinizi vicdanınıza koyarak tercihinizi yapmanızı diliyor destek sizden hizmet bizden olacaktır. Bizleri seçin Hizmet farkını göreceksiniz" dedi.   Üçüncüoğlu yapacağı çalışmaları madde madde açıkladı.        

                1-Bizleri destekleyip seçilmemiz durumunda, ben ve yönetim kurulu üyelerimiz bir yıl maaş almayacak olup, bir yıllık maaşlarımız karşılığında bütün ticari araç sahipleri ve oto galericilerinin plaka basım ücretlerini biz karşılayacağız.

                2-Şoförler odasının hizmet aracını kesinlikle mesai saatleri haricinde kullanmayacağız. Aracı devraldığımızda aracın kaç kilometrede olduğunu siz meslektaşlarımla paylaşacağım. Aracın kaç Km.de ne yaktığını sizinle paylaşacağım. Şişirme yakıt faturası asla olmayacak.

                3.Şoförler odasının çekicisi ile Ticari araçların çekilmesinde asla para almayacağız.

                4-Evrak almaya gelenlere aidat borcun var diye ayrımcılık yapmadan evrak yok demeyeceğiz. Bize oy veren vermeyene adil davranacağız.

                5-Zora düşüp kredi çekmek için gerek Esnaf Kefalet kooperatifinin,  gerekse bankaların kapılarında uğraşırken oda kayıt belgesi vermemezlik yapmayacağız.

                6-Basit usulde vergi mükellefi olan üyelerimize oy verdin vermedin ayrımı yapmadan defterlerini tutacağız, evrak vermemezlik yapmayacağız.

                7-Odaya plaka basmak için gelen vatandaşlarımıza faturasız plaka şu fiyat, Faturalı plaka şu fiyat şeklinde ayrımcılık yapmadan bütün plakalara fatura kesilerek gelirleri odanın kayıtlarına girecektir.

                8-Taksici, Kamyon, Kamyonetçilerin ve köy minibüslerinin barına bileceği, yolcularımızın kayıp eşyalarının koruna bileceği yazıhaneleri ilgili belediyelerle görüşerek modern hale getireceğiz.

                9-Fakir üyelerimizin okuyan çocuklarına burs vereceğiz. Ayrıca yine fakir üyelerimize Ramazan da  Sağ elin verdiğini sol elin görmediği şekilde  yardım edeceğiz.

                10-Taksi duraklarımıza öncülük yaparak kooperatifleşmelerine öncülük yapacağız.

                11-Şoförler odasına hizmet binası kazandırmak için İlgili belediyeler ve ilgili sivil toplum örgütleri ile istişare yaparak, şoförler odasına kendine ait hizmet binası kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız.

                12-Üyelerimizin Hukuki sorunlarını çöze bilmek için , Oda bünyesinde anlaşma yapılarak ucuz Avukatlık danışma hizmeti verdireceğiz.

                13-Özellikle taksi durakları arasında geçiş olması durumunda, Duraklar arası oluşan  fiyat farkı o duraktaki üyelere eşit şekilde dağıtılacaktır.

                14-Servisçilerin taşımacılık ihalelerinde servisçilerin hak ve menfaatlerini kollamak için elimizden geleni yapacağız. Plaka fiyatları seçildiğimizde tavan yapacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

                Geçen seçimlerde mevcut başkanımız bana son kez destek olun daha aday olmayacağım demişti. Şimdi ise tekrar aday oldu.

 

Köksal ÜÇÜNCÜOĞLU

 Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayı

koksal-ucuncuoglu-b.jpgkoksal-ucuncuoglu-n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler