Tuvallere Kadın Eli Değdi

Tuvallere Kadın Eli Değdi

Akçaabat’ta ‘Her Kadın Bin Renk’ Konulu Resim Sergisi Açıldı

Akçaabat Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle 30 kadın ressamın eserlerinin sergilendiği ‘Her Kadın Bin Renk’ konulu resim sergisi açıldı.

Hamam Çimeni Çarşısı Akçaabat Belediyesi Resim Galerisi’nde açılan sergiye Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, daire amirleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla tüm kadınların bu özel gününü kutlayarak kadınlara yönelik şiddetin son bulmasını temenni etti.

Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar ise ‘Kadınlarımız, sıcak yuvalarımızın birleştiricileri, evlatlarımızın anneleri, hayatımızın ise merhamet ve şefkat abideleridir. Kadınlar hem ailelerine hem de yaşadığı topluma büyük bir değer katmakta ve milleti iyi bir yaşam düzeyine ulaştırmada büyük yol göstericidirler. Kadın, hayatın merkezindedir. İnanıyorum ki kadınlarımız, annelerimiz geleceğe yön verecekler; geleceği koruyup kurtaracaklar. Bu duygu ve düşüncelerle başta annem ve eşim olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. “ dedi.

Konuşmaların ardından Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar ve protokolün diğer üyeleri günün anlamı ve önemi için sergiye katılan kadınlara çiçek hediye etti ve ardından sergi hep birlikte gezildi.

akcaabat-sanat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler