Turnuva Başladı

Turnuva Başladı

Akçaabat Belediyesince düzenlenen ‘Belediyeler Arası Futbol Turnuvası’ başlangıç maçı Akçaabat Spor Park Söğütlü Halı Saha ’da yapıldı.

 

Başlangıç maçına; Akçaabat Belediyesi Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Özgür Kara, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Murat Öztürk, Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, daire amirleri, ve sporcular katıldı.

Başlangıç maçında Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Of  Belediyesi arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. Belediyeler Arası Futbol Turnuvasında ilk gün Şalpazarı Belediyesi- Sürmene Belediyesi ve Vakfıkebir Belediyesi-Çarşıbaşı Belediyesi de maç yaptı.

Belediyeler Arası Futbol Turnuvası’nın başlangıç maçında açılış konuşmasını yapan Akçaabat Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, “Belediye olarak, öncülük ettiğimiz Belediyeler Arası Futbol Turnuvası ile kurum, kuruluş ve belediyeler arasındaki dostluğu, samimiyeti ve iletişim bağlarını güçlendirmek istiyoruz. Sporun birleştirici özelliğinden yararlanarak var olan dostluklarımızı pekiştireceğiz bunun yanı sıra yeni dostluklar da kuracağız. Düzenlediğimiz Belediyeler Arası Futbol Turnuvamıza 13 belediye katıldı ve toplamda 23 müsabaka yapılacak. Biz de başlangıç maçına katılarak müsabakalarda yaşanan heyecana ortak olduk. Şimdiden, turnuvamıza katılan tüm belediyelere teşekkür ediyor; müsabakalarda başarılar diliyorum. Dostluğun, centilmenliğin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin kazandığı nice müsabakalar diliyorum.” dedi.

akcaabat-futbol-turnuvasi.jpg

akcaabat-futbol-turnuvasi2.jpg

akcaabatta-kazim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler