Turizm Haftası Kutlandı

Turizm Haftası Kutlandı

Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 7-14 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerde bulundu.

 Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 7-14 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerde bulundu.

Etkinliklerin son günü olan10 Nisan Cuma günü, veliler ve okul müdürlerinin katılımı ile muhteşem bir mezuniyet töreni yapıldı. Törende konuşma yapan Okul müdürü Ahmet KASAP, ” Öğrencilerin akademik sayaçlarla ölçülüp,170 puanla ümitsizliğin eşiğine gelmiş olan öğrencilerimizi, bu okul dört yılda trilyonluk mega turistik kompleksleri sevk ve idare edecek konuma getirmektedir. Bacasız fabrika diye adlandırılan turizm sektörüne sağladığımız kaliteli insan gücü, memleketimizin kalkınması ve iş imkanları açısından çok önem arz etmektedir. İstihdamın en anlamlı ve kaliteli yolu daha da ileri giderek okulumuzun kontenjanını 170’ten 400-500’lere yükseltmektir. Bu okulun artan kontenjanı demek, akademik başarısız ancak emek gayret yetenekleri ön planda olan gençlerimizi birer turizm elçisi olarak istihdam edilmesi demektir. Sevgili gençler unutmayınız sizler rahat yaşam arzulu insan doğasına inat, alın terinizle emeğinizin karşılığını tercih ettiniz. İşiniz aşınız, aşınız gururunuzdur. Yemeğinize bir tutam sevgi, çayınıza bir yudum gülümseme eklemeyi unutmayınız. Sevgili anne-babalarımıza da bu evlatları yetiştirip bizlere gönderdikleri için teşekkür ediyorum.Okul aile birliği üyelerimize,öğretmenlerimize ,usta öğreticilerimize ve emeği katkısı olan herkese şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

turizm1.jpg

Okuldan 5 sınıftan toplam 90 öğrenci mezun oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler