Turizm Elçisi Bülent Cumur

Turizm Elçisi Bülent Cumur

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Trabzon’un, Akçaabat’ın tanıtımına ve şehrin uluslararası platformdaki bilinirliğine birçok alanda katkı sağlıyor.

PARİS’TEKİ AKÇABAATLI DEĞERİMİZ GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİMİZ 

 

Trabzon’un ve Akçaabat’ın kültürel, sanatsal ve tarihi değerlerini; şehrin gelenek ve göreneklerini yurt dışında yaşatan Bülent Cumur, Paris’te de ülkemizin milli ve manevi değerlerini önde tutuyor. 

Memleket aşığı Bülent Cumur, gerçekleştirdiği birbirinden güzel organizasyonlarla hem Akçaabat’ın hem Trabzon’un hem de ülkemizin turizmine ve tanınırlığına katkıda bulunuyor. 

BAŞKAN EKİM TEŞEKKÜR ETTİ 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’a Akçaabat’ın tanıtıma ve turizmine sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti. Başkan Ekim, “Şehrimizin gönüllü turizm elçisini Bülent Cumur’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi şehrimizin kültürünü Paris’te yaşatmak için burada bağlı bulunduğu dernek aracılığıyla bir Trabzon Evi yaptırıyor. Cumhuriyet’imizin 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Belediyemiz bünyesindeki resim sergisinin Paris’te de açılmasına öncülük etti. 100. Yılında Cumhuriyetimize yakışır etkinliklerle Cumhuriyet Bayramımızı Fransa’da kutladılar. Yine 17 Şubat’ta ve 24 Şubat’ta Akçaabat’ımız ve Trabzon’umuz için önemli günlerde çeşitli etkinlikler düzenliyor. Akçaabat’a önem veren ve şehrimizin turizminin uluslararası platformda temsil edilmesinde büyük rol oynuyor. Yapmış olduğu faaliyetleri ve çalışmaları hiçbir karşılık beklemeden gönülden gelerek sadece Türk kimliğini öne çıkarmak için yaptığını ve bu yönüyle de örnek bir kişilik temsil ettiğini ifade etmek istiyorum. Kendisine ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyor; başarılarının daim olmasını diliyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler