Türedi'den Destek

Türedi'den Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

 

 

Trabzon’un sevilen bürokrat ve akademisyenlerinden Prof. Dr. Süleyman Türedi, MHP Milletvekili Aday Adaylığı için saha çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Türedi, dün hayli anlamlı bir iftar organizasyonu katılımıyla günü bitirdi.

SMA HASTASI, TRABZONLU EMİR ASAF İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Trabzon Akçaabat ilçesinde yaşayan, SMA Tip 2 hastası Emir Asaf Akyüz’ün tedavi masraflarına destek olmak için düzenlenen iftar programına katılan Türedi, kampanya için bir araya gelen belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve iş dünyasıyla yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Programda, SMA hastaları için taşıdığı hassasiyeti dile getiren genç profesör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

“Akşam SMA hastası evladımız Emir Asaf Akyüz için düzenlenen kampanyaya destek olmak üzere tertip edilen iftar yemeğine katıldık. Organizasyonda ve destek kampanyasında büyük emeği olan Sayın Sinem Babucci Öztürk ve tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm halkımızı kampanyaya destek olmaya ve evladımızın sağlığına kavuşmasına yardım etmeye davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler