Trabzonspor'da 54. Yaş Heyecanı

Trabzonspor'da 54. Yaş Heyecanı

Trabzonspor’un Kuruluş Yıldönümü Düzenlenen Törenle Kutlandı

Trabzonspor 54. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehir merkezinde bulunan Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakma töreni düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe; Trabzon Milletvekili Muahmmet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar Selahaddin Çebi, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu,Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen ve Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı da katıldı.

 Törende ilk olarak Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu açıklamalarda bulundu. Sağıroğlu “Trabzonspor’da katkısı olan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yağmur kış demeden bu takımın peşinden giden tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Trabzonspor büyük bir camia ve kulüptür. Aynı zamanda bir ailedir. Bu ailenin her ferdi Trabzonspor’un başarısını ister onunla gurur duyar mutlu olur. Bizlerde bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Umuyoruz ki camiamıza yeni mutluluklar yaşatabiliriz.” İfadelerini kullandı.

Sağıroğlu’nun ardından söz alan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ise şu şekilde konuştu;

“Bugün kısıtlı bir kutlama yapıyoruz. Ülkemizin ciğerleri yanıyor, sel felaketi de var. Bu felaketlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Zarara uğrayan insanların gerekli tedbirlerle rahatlatılacağını da düşünmek istiyorum. Trabzonspor 1966’da Martıspor, Karadenizgücü ve İdmangücü’nün birleşmesiyle kurulan Trabzonspor Gençlik, daha sonra İdmanocağı’nın katılmasıyla 2 Ağustos 1967’de Trabzonspor oluşmuştur. Trabzonspor genç bir kulüp gibi gözükmektedir. Ancak kulübü kuran takımlara baktığında 1920’lere kadar gittiği görülmektedir. Bizim kökümüz cumhuriyetin mücadele yıllarına dayanır. Cumhuriyetle birlikte doğmuş bir kulübüz. Türkiye’de kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün onur üyesi yapıldığı tek kulübüz. Trabzonspor 1973-74’te 1. Lige çıktığında bir o zamana kadarki şampiyonluklara bakın bir de sonrasındaki şampiyonluklarına bakın. Bizim şike ve saha oyunlarıyla elimizden alınan şampiyonlukları da sayarsak Galatasaray’dan sonra en çok şampiyonluğu olan takım olurduk. Trabzonspor’un başarısını gören bazı güçler her türlü oyunu hazırlayabilir, asla gevşek olmamalıyız, medeni ilişkilerimizi devam ettirmeliyiz ama dikkat etmeliyiz. Allah bize nice kuruluş yılları nasip etsin. “

trabzonspor-yildonumu-1jpg.jpg

trabzonspor-yildonumu.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler